Tuorein sisältö

V2.fi katsasti: Turtle Beach Recon 50 -kuulokkeet

Manu Pärssinen

11.07.2023 klo 15.10 | Luettu: 2418 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Switchille Switchin väreissä
Recon 50:t ovat nimensäkin mukaisesti mm. täällä käsiteltyjä 70:iä kevyempää sarjaa, mutta tällä kertaa niiden pariin houkutellaan täydellisesti siihen sinipunaiseen Switch-malliin (originaali tai OLED) soveltuvalla värimaailmalla. Kuten olettaa saattaa, ensikosketus niihin antaa vielä muovisemman ja hintelämmän mielikuvan, mutta sekin sopii hintaluokkaan - ei parilla kympillä (20-25 eur) voi paljon enempää odottaakaan. Hieman 50:ssä on kuitenkin joustoa, joten eivät ne ihan ensimmäisellä päästä riuhtaisulla poikki napsahda.

Päähän laitettuna ne ovat mukavuudeltaan samaa tasoa kuin 70-malli, tosin painavat silmälaseja vielä hieman lujempaa pääkoppaa vasten. Mikrofoni on irrotettavaa sorttia, joten nämä voi ottaa kätevästi myös reissuun, jossa ei välttämättä voi kanssapelaajien kanssa jutella, eikä mikrofoni ole tiellä. Äänenvoimakkuuden säätö ja mikrofonin vaimennus löytyvät johdossa olevasta säädinosiosta ja kielivät nekin 20 euron hintaluokasta, mutta toimivat silti. Turtle Beachin “Ear Force” -brändäys hymähdyttää edelleen. Tässä unboksausta:





Vaikka kyseessä on Switch-väritetty malli, toki nämä sopivat kaikkiin laitteisiin, joista 3,5 mm -liitin löytyy. Musiikin toisto on mumisevaa kertakäyttökuppisoundia ja bassot voimattomia, mutta keski- ja hieman sitä ylemmät äänet tarpeeksi selkeitä, joten pelikuulokkeille ominainen äänimaailma saavutetaan tässäkin hintaluokassa.

Jos kesälomamatkan varrelta pitäisi nopeasti napata takapenkkiläiselle uudet Turtle Beachin kuulokkeet viime pysähdyspaikalle jääneiden tilalle, ehkä sijoittaisin sen vitosen enemmän ja valitsisin Recon 70:t. Jos pakko on saada sinipunaa, näilläkin pärjää.

Hintaansa nähden:



Lisätietoa: Turtle Beach


V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi vieraili: Payd... Matiaksen matalapain... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova