Tuorein sisältö

Avaruusoopperaa ja fantasiaa

Nanne Kukkura

07.03.2012 klo 11.56 | Luettu: 3748 kertaa | Teksti: Nanne Kukkura

Allods Online laajeni
V2.fi kävi viikko sitten haastattelemassa Lontoossa Allods Onlinen julkaisijaa. Gala Networksin pelituottaja Lori Bray kertoi pelistä ja ja sen uusimmasta lisäosasta.Mistä Allods Onlinessa on kyse?

- Allods Online on massiivinen monen pelaajan verkkoroolipeli. Pelaaminen tapahtuu maailmassa, joka on puoliksi fantasiaa, puoliksi astraaliavaruusoopperaa. Pelaaja suorittaa tehtäviä ja pyrkii aluksi kehittymään tuhoutuneen Sarnaut-planeetan pirstaleiden pinnalla. Kun taso on tarpeeksi korkea, voi rakentaa avaruuslaivan ja lähteä tutkimaan muita pirstaleita, suorittamaan tehtäviä ja taistelemaan toisia pelaajia vastaan. Juoni on pitkä, mielestäni viihdyttävä ja mukaansa tempaava.

Kuinka Allods eroaa muista suurista verkkoroolipeleistä, kuten vaikka World of Warcraftista?

- Pelimekaniikaltaan ei juurikaan, mutta Allodsin valttina on uniikki maailma ja avaruustaistelut. Pelaaja voi myöskin valita, keskittyykö enemmän tarinaan vai oman hahmonsa kehittämiseen. Allods on myöskin ilmainen, vain lisäsisältö on maksullista. Lisäsisällön hankkiminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista, eikä vaikuta juurikaan pelattavuuteen.Mitä uusi lisäosa on tuonut tullessaan?

- Volume 5: Game of Godsin uudet ominaisuudet ovat Dead City Raid, joka on useita tehtäviä sisältävä kertomus, lipunryöstön tyyppinen joukkuepeli, Trooppinen allodi jossa voi pelata pelejä ja saada harvinaista lisäsisältöä rajoitetun ajan, uudet astraalitasot ja allodit, uusi maksullinen lisäsisältö sekä monet muut mahtavat jutut. Korkein mahdollinen taso on nostettu viiteenkymmeneenyhteen ja palkintojärjestelmää on hiukan uusittu. Parasta kuitenkin on mielestäni uusi hahmoluokka, Bardi. Kullakin rodulla on omat erityistaitonsa bardina. Bardi tekee laajoja hyökkäyksiä soittamalla, tekemättä kuitenkaan paljoa fyysistä vahinkoa. Bardin tehtävä on pääasiassa tukea muita pelaajia kontrolloimalla vastustajia, parantamalla ja siunaamalla.

Millaista palautetta olette saaneet lisäosasta?

- Olemme saaneet pelaajilta myönteistä palautetta. Aina löytyy tietysti muutama pelaaja, joilla löytyy valittamisen aihetta, mutta suurin osa kommenteista on ollut mukavan positiivista. Uusi hahmoluokka on otettu hyvin vastaan ja Bardi tällä hetkellä erittäin suosittu.Onko seuraava lisäosa jo kehitteillä?

- Kuudes lisäosa on tekeillä. Se tulee sisältämään paljon uusia, mahtavia juttuja. Mielestäni Volume 5: Game of Gods on ollut tähän asti paras lisäosa, mutta uskon, että kuudennesta tulee vieläkin parempi.

Lisää Allods Onlinesta täällä.

V2.fi | Nanne Kukkura
< Alan Waken paluu ja ... Assembly Winter 2012... >

Keskustelut (2 viestiä)

Lichi

Rekisteröitynyt 04.09.2011

07.03.2012 klo 14.02

On muuten ylivoimaisesti huonoin mmo-peli jota olen kokeillut. Täysin tyhjä ja sieluton tekele.
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

08.03.2012 klo 12.24

"Kuinka Allods eroaa muista suurista verkkoroolipeleistä, kuten vaikka World of Warcraftista? - Pelimekaniikaltaan ei juurikaan, mutta Allodsin valttina on uniikki maailma ja avaruustaistelut."

Tuossapa koko haastattelu olikin kiteytettynä hienosti. No, kuvien perusteella peli ainakin näyttää ihan kivalta.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova