Tuorein sisältö

Voita Vakoojien silta omaksi

Manu Pärssinen

24.03.2016 klo 20.14 | Luettu: 4865 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Hanksia ja Spielbergia kotihyllyyn
Voittajat on arvottu, onnittelut!
Antti Mikkola, Kotka
Aatos Rönkkö, Espoo
Margaretha Holmqvist, Turku
Fox 2000 Pictures tarjoaa V2.fi:n lukijoille kolme kappaletta Vakoojien silta -elokuvia blu-ray- tai dvd-muodossa voittajan valinnan mukaan. Elokuva julkaistaan levymuodossa 4.4.

Oscar-ehdokkuuksia kahmineen (ja yhden napanneen) leffan pääosassa on Tom Hanks ja sen on ohjannut Steven Spielberg, jonka haastattelun aiheesta V2.fi julkaisee lähiaikoina.

V2.fi:n arvostelussa elokuva sai neljä tähteä.

Vastaa alla olevaan kysymykseen 3.4. klo 22:59 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Huom! Lisää vastaukseen myös nimesi, osoitteesi ja missä formaatissa (BR, DVD) elokuvan haluat.

Missä muussa elokuvassa Tom Hanks ja Steven Spielberg tekivät yhteistyötä? Lisää vastaukseen myös nimesi, osoitteesi ja haluatko dvd:n vai blu-rayn.


Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta suoritetaan koneellisesti random.org -palvelun avustuksella.V2.fi | Manu Pärssinen
< Haastattelussa Tenav... V2.fi testasi: Speed... >

Keskustelut (1 viestiä)

-Antti-

15.04.2016 klo 16.12

No mutta.. olipas kiva yllätys odottamassa postilaatikossa kotiin tullessa. Yleensä en voita mitään mistään niin todella positiivinen yllätys päivään! Kiitoksia palkinnosta. :)
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova