Tuorein sisältö

Fault in Our Stars -kisa ja haastattelu

Manu Pärssinen

05.11.2014 klo 18.38 | Luettu: 2642 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Palkintona elokuva

Tällä viikolla kauppoihin saapui The Fault in Our Stars (Tähtiin kirjoitettu virhe) -elokuva ja V2.fi sekä 20th Century Fox järjestävät kilpailun, jossa voittajat (kolme kappaletta) saavat sen (blu-ray tai dvd) omakseen.

Vastaa oikein alla olevaan kysymykseen 13.11. klo 23:59 mennessä ja olet mukana arvonnassa.

Kuka on kirjoittanut The Fault in Our Stars -kirjan?


Alasin Media Oy:n työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun.
Yhteystietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja palkintojen lähettämiseen.

Tähtiin kirjoitettu virhe V2.fi:n arvostelussa.

The Fault in Our Stars -elokuvan tähdet ovat vastanneet myös muutamiin kysymyksiin, tässä siis lyhyitä haastatteluja.

Sairaista lapsista kertovan elokuvan tekeminen voi olla masentavaa. Kuinka selvisitte siitä?

Sam Trammell: No, se on [elokuvan kirjoittajan] ansiota. Hän teki sen puolestamme. Tämä elokuva on oikeastaan rakkaustarina. Näillä lapsilla on paljon yhteistä ja minusta on hienoa, että he suosittelevat kirjoja toisilleen ja rakastuvat toistensa ajatuksiin, älyyn ja henkeen. Mukana on paljon hauskoja asioita. Heidän äänensä ovat hassuja. Ja [kirjailija] oli mukana kuvauksissa ja hänen iloinen mielialansa vaikutti koko tuotantoon. Hän on kuin iso lapsi ja piti meidät pinnalla koko ajan.

Kuinka valmistaudut lapsen vanhempana siihen ajatukseen, että lapsellesi (elokuvassa) tapahtuu jotain kauheaa?

Laura Dern: Kuten missä tahansa roolissa, pitää miettiä oman elämänsä suruja ja kuinka ne ovat ilmenneet. Ajattelen laajemmin kuin pelkkää syöpää... se on niin yleistä nykypäivänä. Olemme kaikki kokeneet syöpää lähipiirissämme. Mutta me kaikki tunnemme surun. Sitä ei voi elinaikanaan paeta. Me tulemme menettämään rakkaitamme, eikä siitä usein puhuta edes perheiden sisällä. Kerromme lapsillemme ammateista ja urheilemisesta, mutta emme kerro, että he tulevat menettämään rakastamiaan ihmisiä ja särkemään sydämensä. Pelkäämme sitä aihetta. Olen innoissani, että olen osa tätä ääntä, jonka [elokuvan kirjoittaja] on antanut meille. Elokuva, jonka jälkeen se keskustelu käydään perheen tai poika- tai tyttöystävän kanssa. Rakkaus erottaa siitä sairaudesta, rakkaus on peloton, koska silläkin on usein aikaraja. Ja kun rakastut, voit joko pelätä eroa tai voit olla rakastunut. Ja [kirjoittaja] kysyy nämä kysymykset erilaisissa parisuhteissa.

Oliko vaikea löytää keveyttä roolisuoritukseeksi sairaana lapsena?

Ansel Elgort: Öö, ei. Kirja on kirjoitettu sillä tavalla, että hahmoissa on keveyttä. Ja kun vietimme aikaa oikeasti sairaiden lasten kanssa tai sen kokeneiden lasten kanssa ymmärsimme, että heissäkin oli sitä. Joten oli täysin oikein ottaa se mukaan roolihahmoihimme. Ilman keveyttä se olisi paska elokuva. Se olisi epärealistinen ja masentava eikä siinä olisi pointtia. Syöpä on vai se muuttuja tarinassa, mikä saa kellon tikittämään. Ja se tekee rakkaudesta vielä tärkeämpää, sillä se tulee olemaan viimeisesi.

Millainen ilmapiiri kuvauksissa oli?

Shailene Woodley: Se oli tosi hauskaa. Kuvaukset ovat aina hauskoja huolimatta siitä, mitä silloin tapahtuu, kun kamerat ovat käynnissä. Tämän elokuvan kauneus on siinä, että se näyttää, ettei syöpä määrittele sinua ihmisenä. Tapasimme paljon ihmisiä, jotka sairastavat syöpää. Paljon nuoria ihmisiä, jotka eivät elä elämäänsä vain tönkkönä ympäriinsä kävellen. He elävät siten että "juu, minulla on tämä ja se on syvältä, mutta näin vain pääsi käymään". Ja sellaista oli myös kuvauksissa - vaikka aihe oli raskas, emme jääneet siihen vellomaan vaan löysimme tapoja ottaa kevyemmin.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Marvel v DC: Peltose... V2.fi testasi: Razer... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova