Tuorein sisältö

Kesämiehet sisähuvipuistossa: Zones by Särkänniemi, huvittelua ympäri vuoden

Jukka O. Kauppinen

24.07.2019 klo 09.00 | Luettu: 4183 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen

Ilmastoidun sisähuvipuiston ilot

V2.fi:n kesämiehet eksyivät vähän puolisattumoisin ja ilman suuria etukäteissuunnitelmia Lempäälään, sillä ajatus hyvästä ostoskeskuslounaasta tuntui pitkän päivän lopulla hyvältä idealta. Ja hetkinen, Ideaparkissahan on myös sisähuvipuisto, Zones by Särkänniemi. Niin jotta mitäs siellä oikein onkaan?

Sen verran kaikkea jännää sieltä löytyi, että kesämiehet päättivät tulla takaisin jonain toisena päivänä oikein kunnon ajalla. Nyt Zonesia vilkaistiin varsin pikaisesti ja lupaavaksihan se todettiin.

Niin mikä Zones? Zones by Särkänniemi on keväällä 2018 avattu viihdekeskus, sisähuvipuisto. Tampereen Särkänniemen tytäryhtiön omistama FunZones operoi Ideaparkin toisesta kerroksesta löytyvää keskusta, jossa on useita erilaisia alueita erilaisille kävijäryhmille: Kid Zone, Family Fun Zone, Chill Zone, Action Zone ja Game Zone. Näistä löytyy erilaista viihdettä niin aikuiselle kuin jonnemmalle kaveriporukalle, lapsiperheille sun muille - ja ainakin virtuaalitodellisuuspelejä tarjoavassa Pikselissä voi viihtyä myös itsekseen. Joillakin alueilla perheen isommat voivat leikkiä ja leikityttää pienempiä, toisille taasen voi päästää muksut temmeltämään ihan omaan tahtiinsa. Jos mekastus ei maita itselle, niin vanhemmat voivat vetäytyä Chill Zonelle ottamaan iisisti pehmeissä nojatuoleissa.

Esimerkkejä isompien leikkijöiden laitteista mainittakoon 9-ratainen hohtominigolfrata, kaksi upeaa karaokehuonetta, Pikseli-virtuaalipuiston VR-pelit, lasersota ja yli 30 peliä sisältävä Pelikan kanssa rakennettu pelihalli.

Päästetäänpä kesämiehet irti ja katsotaan miten juuri itsensä lounaalla ylensyöneet Manu ja Jukka jaksavat kummastella Zonesin tarjontaa. Jos oikein kovasti yllytätte ja vaaditte, niin ehkä palaamme sinne oikein rannekkeiden kera ja testaamme viihdelaitteita silleen kunnolla. Kyllähän te niin haluatte nähdä kesäpullukat trampoliineilla, eiks je?


Suora linkki: https://youtu.be/3DB6rrXYLbw

Ps. Zonesin hinnoittelu vaihtelee huvittelijan iän/pituuden sekä haluttujen hupizonejen määrän mukaan 11-24,90 eurosta per päivä. Pikselin VR-pelit hinnoitellaan erikseen. Game Zonen kolikkopelit maksavat euron per peli.

Saa kanavan tilatakin, se olisi kovin ystävällistä
Lisää Reissussa-videoita

Checkpoint TV esittää: Kesämiehet

(C) 2019 Mediapalvelut
Yhteistyössä: https://www.v2.fi/

Toimittajat ja kuvaus: Jukka O. Kauppinen, Manu Pärssinen
Editointi: Jukka O. Kauppinen
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku

Zones by Särkänniemi
Ideapark, Lempäälä
http://www.zonesbysarkanniemi.fi

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Testissä Voi-sähköpo... The Boys: kun supern... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jorma69Heinola

24.07.2019 klo 10.53 1 tykkää tästä

Terminator Salvation oli rikki myös n. 8kk sitten. Liekö ehditty edes huoltamaan välissä :P
lainaa
Grendel

Moderaattori

Rekisteröitynyt 13.04.2007

24.07.2019 klo 11.47 2 tykkää tästä

Jorma69Heinola kirjoitti:
Terminator Salvation oli rikki myös n. 8kk sitten. Liekö ehditty edes huoltamaan välissä :P


Taitaisivat tarvita yhden Tonin huoltomieheksi...
-jok
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova