Tuorein sisältö

V2.fi testasi: Arlo Essential -valvontakamerasetti

Ville Heinonen

16.02.2021 klo 09.33 | Luettu: 2906 kertaa | Teksti: Ville Heinonen

Wifillä vai tukiasemalla?

V2.fi:n Ville avasi laatikon ja tutustui ja asensi Arlon kolmen kameran itsenäisen valvontakamerasetin. Onko Wifi kätevämpi kuin Arlon oma tukiasema?

Arlo Essential (3 pak)
Hintaluokka: 390 eur
Lisätietoa: Arlo

V2.fi | Ville Heinonen
< 30 Coins: kauhusarja... V2.fi haastatteli: S... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.02.2021 klo 13.14 1 tykkää tästä

Näissä uusissa Arloissa on ikävänä puolena pilvimaksu. Itse käytän Pro 2 -versiota, niin saa seitsemän päivän pilven ilman lisähintaa. Lisäksi tietenkin on tuo paikallustallennus myös.
Hankaluutta tuo hieman kameroiden laaja kuvauskulma. Etenkin jos kamera on korkealla, niin kameraa on hankala säätää niin ettei siitä näy oman tontin ulkopuolelle. Ainakaan magneettikiinnityksellä kameraa ei aina saa osoittamaan tarpeeksi alas kovin helposti. Siihen tietenkin auttaa jonkinlainen kiila kiinnikkeen alla.
Yhtenä päivänä tän talven aikana kamera on sanonut, että on liian kylmää, eikä suostunut toimimaan. Kertaakaan en ole ottanut akkua pois omistani, ja akkua ei kauhean usein tarvitse ladata.
Jonain päivänä olisi hauska kokeilla miten kamera toimii kun se on jatkuvasti virtapiuhan päässä, saisi vähän paremmin säädettyä liiketunnistusta ja tallentaminen alkaisi nopeammin. Nyt esim. jänikset ehtivät hyppimään kuvassa hetken ennen kuvaamisen aloittamista. Tuo passiivinen liiketunnistin kun ei edes koko kuvausalueelle yletä tunnistamaan liikettä. Tosin herkkyytenä kameroissani on 80, nostin sitä hieman kokeilun vuoksi.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.02.2021 klo 13.19 1 tykkää tästä

Aiemmin olit testannut ovikelloa ja sellainen siellä teillä näytti olevan. Siinäkin on harmillisesti kk-maksu. Oletko koskaan testannut Eufy:n laitteita? Niillä olisi ovikello, joka toimii paikallisesti, ilman kk-maksuja. Miinusta tietenkin myös siitä, ettei se liittyisi Arlo-ekosysteemiin, mutta ainakin meillä on niin paljon kaikkia eri valmistajien laitteita ja puhelin täynnä niiden sovelluksia, ettei se varmaankaan enää edes haittaisi. Kunhan ovikellosta saa tiedon puhelimeen ja älyjärjestelmään, niin kaikki olisi ok.
Toki Internetissä on niistä testejä, mutta jos v2:lle saisi sellaisen testin ja vertailua Arlon vastaavaan, niin olisihan se makoisaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova