Tuorein sisältö

Harley Quinn: A Very Problematic Valentine's Day Special

Jari Tapani Peltonen

14.02.2023 klo 16.10 | Luettu: 754 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


40 minuutin spesiaali palvelee, jos Harley Quinnin aikuisanimaatio kiinnostaa, muttei 3. kauden verran. Juonen jatkuvuudella on väliä, muttei juuri nyt. Sarjakuvista johtuen pidin Harleyn ja Myrkkymuratin suhdetta perusideana jo ennen kuin siihen asti päästiin. Spesiaalissa psykotytöt viettävät ystävänpäivää muiden DC-hahmojen säheltäessä omiaan. Bane on nariseva luuseri ja Savinaama pompöösi homo, mutta sitä he ovat sarjan alussakin, joten kärryiltä pudottaa korkeintaan arkinen vilahdus Jokerista.

Koko jatkumo tukee Harleyn "viatonta psykoottisuutta", joten paljon menee läpi, mutten ole katsonut aivan kaikkea, koska tappaminen käy vanhaksi, kun sitä yrittää urakoida tiensä kohti "perusideaa". Olisin vaihtanut sen mitä Suicide Squad -leffa tekee Harleyn ja Jokerin suhteeseen, mutta kun tämä sarja alkaa sen merkeissä, sarja myös esittelee normaalin, varautuneen, samaistuttavan vihreiden kansanedustajan, jolla yleensä on syy tappaa kaikki kasvivoimillaan, joten joko on hänen aikansa? Nykyään on.

Ystävänpäivän kunniaksi tappamista on vähemmän (ehkä), mutta satunnainen luodinreikä päähän pysähdytään piirtämään kolmiulotteiseksi, kun taas juoneen kuuluva kikkeli pikselöidään, jos häpykarvakaan on vaarassa vilahtaa. Samat pirun amerikkalaiset arvostelevat eurooppalaiset kikkelinvilahdukset asteikolla 4-5 tähteä. Mutta: Harley turvautuu taikuuteenkin yrittäessään tyydyttää Myrkkymuratin, joka on sarjan standardeilla vaatimaton koti-ihminen.

Spoilaan arvostelukuvan. Kun Savinaama halkaistaan kahtia treffeillä, hän rakastuu omaan pyllyynsä. Ironia on ilmeistä? Herrasmieshomo suunnitteli teatteri-iltaa, mutta perse riittää? Nyt perse on, mutta samalla meni oma alapää? Virallisimmin ironista on se, etteivät he voi koskettaa, tai he sulautuvat takaisin yhteen, eivätkä he ole kuulleet kondomeista.

Banen juoni alkaa yhtä samaistuttavasti, kun hän S/M-kuvioihin vahingossa eksyttyään alkaa epäillä, ettei nainen ymmärrä hänen peniksensä olevan ihan normaali mutta vartalonsa hämäävän suuri. Huipennus jää potentiaalistaan selvästi, jos olet nähnyt The Ultimate Orgy of Homosexuality -animaation.


Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< V2.fi testasi: taitt... V2.fi testasi: OnePl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova