Tuorein sisältö

Ylis'Festarit 09

Manu Pärssinen

25.08.2009 klo 10.00 | Luettu: 12050 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Jenni Vartiainen ja kumppanit kylässä
Mikäli et ole ennen kuullut nyt jo kymmenettä kertaa järjestetystä Ylis'Festarit-tapahtumasta, älä hermostu. Kyseisen festivaalin järjestää Pirkanmaan sairaanhoitopiiri pienessä Ylisen kylässä Ylöjärven takametsissä. Esiintyjäkaarti kelpaisi kyllä isompaankin tapahtumaan - viime vuonna paikalla oli 2400 henkeä. Määrä ylitettiin tänä vuonna melkoisen varmasti, sillä kesäaurinko helli kansaa viimeisillä lämpimillä säteillään, pitäen tunnelman vähintään 20-asteisena.


Tunnoton-kappaleen kunniaksi kellot soivat myös livenä.


Päälavalla aloitti klo 13 Jenni Vartiainen, jota kuuntelemaan oli saapunut jo runsaasti väkeä, mistä neito kiittelikin. Kyseessä oli Jennin kesän toinen - ja viimeinen - festarikeikka, sillä hellepäivät olivat kuluneet bändin kanssa uutta levyä työstämässä. Ylisen keikka oli myös kaikkien aikojen viimeinen, jossa kuultiin vain Ihmisten Edessä -levyn materiaalia.


Jenniä hymyilyttävät yleisön huutelut.

Jenni kertoi V2.fi:lle, että uutta albumia työstetään vielä jatkossakin ja se ilmestyy 'kun se on valmis'. Todennäköistä on, että ainakin lähes vuoden loppuun asti matskua hiotaan. Ylisen festivaalin fiilistä pop-neito piti aivan ihanana yleisöä myöten ja festarikeikka toi kaivattua vaihtelua studiotyöskentelyyn.

Toinen päivän päälavaesiintyjistä oli teinihevi-ihme Sturm und Drang, joka jytisytti tanteretta olan takaa ja sai paikalle kerääntyneet teinitytöt kirkumaan joka kappaleen jälkeen. Tukevan setin kohokohtia oli The Darkness -coveri I believe in a thing called love, joka sai hieman vanhemmankin sukupolven tanssijalat vispaamaan.
Auringon yhä helottaessa ja ruokapaikkajonojen venyessä lavalle astui Laura Voutilainen. Rutiinilla settinsä aloittanut Voutilainen lämpeni tunnin kestävän shownsa aikana ja yleisökin lähti reilusti mukaan kun tutut hitit tulvivat ilmoille. Kenkänsä artisti heitti sivummalle jo muutaman kappaleen jälkeen, mutta tämä ei johtunut riehaantumisesta, vaan siitä, että korkeat korot tuppasivat jäämän lavan rakojen väliin. Laura otti tilanteen tottuneen esiintyjän elkein ja huumorilla.


Viimeisenä päälavan valloitti legendaarinen Mamba, jonka monien hittien sävelet johdattivat juhlakansan kotimatkalle.

Ryömän perhe oli lähtenyt Ylisille Sastamalan Karkusta.


Musiikillisen annin lisäksi Ylisen kartanon alue oli täyttynyt myyntikojuista, peleistä, leikeistä, pomppulinnoista ja muusta oheisohjelmasta. Perheen pienimpien viihtyvyydestä vastasivat lisäksi myös taikuri Risto Pajunen sekä tv:stä tutut Mimi ja Kuku.

Taikuria pääsivät avustamaan Joel ja Jesper.


Ensi vuoden tapahtuma varmistettiin jo alkupuheessa, joten Ylisen ja lähiympäristön asukkaat, sekä toki kauempaakin paikalle saapuneet, pääsevät jälleen nautiskelemaan pienimuotoisemman, rennon festarin tunnelmasta koko perheen voimin.

PS. Neljänteen kuvaan liittyvät yleisön huutelut menivät tähän tyyliin:
Yleisö: Malja! Malja!
Jenni: Mitä? Paita? Ai Malja? Luulin että huusitte paita, niinkuin 'paita pois!'. No ehkä ei siihen aleta, vaikka hyvä fiilis tässä onkin.
Ääni yleisöstä: Tukka pois!
*naurua*

V2.fi | Manu Pärssinen
< Benq Joybee GP1 -min... Roccat Valo... >

Keskustelut (4 viestiä)

Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

25.08.2009 klo 12.14

Vaikka Vartiaisen musasta en juuri välitä täytyy silti todeta, että kyllä on Jenni Vartiainen todella kaunis nainen, ihan näin "livenäkin" eikä vain raskaasti "shopatuissa" kuvissa.
lainaa
JDelwynn

26.08.2009 klo 14.39

Kyllä Vartiainen on kevyesti Suomen Kaunein Nainen(c)!
lainaa
Jyrchi

30.08.2009 klo 20.10

Jenni lienee lukenut Remedyn tiedotteita Alan Wakesta kun julkaisee itse myös albuminsa "kun se on valmis"
lainaa
Execta

Rekisteröitynyt 10.04.2007

21.09.2009 klo 20.31

"PS. Neljänteen kuvaan liittyvät yleisön huutelut menivät tähän tyyliin:
Yleisö: Malja! Malja!
Jenni: Mitä? Paita? Ai Malja? Luulin että huusitte paita, niinkuin 'paita pois!'. No ehkä ei siihen aleta, vaikka hyvä fiilis tässä onkin.
Ääni yleisöstä: Tukka pois!
*naurua*"

Totaalirepeäminen. =D
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova