Tuorein sisältö

Dead Shape Figure : Dev!lle Ride (EP)

J.A. Kaunisto

15.04.2012 klo 22.13 | Luettu: 4520 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Death/thrash -porukka Dead Shape Figuren pikkukiekko on jo muutaman kuukauden pyörinyt markkinoilla mutta rieska ansaitsee muutaman sanan kyytipojaksi. Bändi on lisännyt rock-asennetta ankaramman death-rässipaahdon kustannuksella. Kolmen biisin (ja lainaviisun) perusteella voisi väittää Dead Shape Figuren ottaneen treenikämpälleen annoksen grungemetallia - ainakin rokimpi asenne tekee hommasta ilmavampaa ja kertosäkeisiin löytyy uutta puhtia.

Niin, albumin lainabiisi onnistuu varastamaan shown 10-0. Versio Type O Negativen Dead again -siivusta onnistuu imuttamaan kunnon goottimetallihöyryjä ja ripeän rokkipainotteinen rutistus on todella tyylitietoinen ja viileä tekele. Kiekon avaava Strangle the hero osoittaa bändin "uuden linjan" kulmakivet - ripaus grungea ja rokimpi ilme naamalle. Tuimempi irivistys kuuluu ...And they adore the replacement -siivussa mutta vokaaleista löytyy edelleen puhdasta laulua ja murinat heitetään pöytään vasta kertosäkeeseen. Leave your buildings jarruttelee lähes goottitunnelmissa kunnes kertsi jyrää vakuuttavasti ja iskevästi kuin Poisonblack.

Dead Shape Figure on selkeästi pyyhkinyt naamaltaan kuolonvirnistystä. Onko suunnanmuutos pysyvää, se jääköön herrojen itsensä päätettäväksi. Muutos on kuitenkin turhankin selväpiirteinen, kun ottaa huomioon vanhojen fanien odotusarvot. Toivottavasti bändi pysyy kuitenkin johdonmukaisena, suunnanmuutoksen takana pitää pysyä eikä lipsua kaistalta toiselle.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Battleship... Poikani Kevin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova