Tuorein sisältö

V8 Wankers: Harden The Fuck Up

J.A. Kaunisto

10.06.2015 klo 22.39 | Luettu: 2437 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jos bändin nimi on V8 Wankers, luvassa ei liene muuta kuin korkeaoktaanista äijämenoa ja drunk'n'rollia. Saksalainen V8 Wankers on veivannut punkin makuista Turbonegro-paahtoaan jo 15 vuoden ajan. Tuore albumi Harden The Fuck Up on jo ryhmän kahdeksas rieska. Verrattuna edelliseen Got Beer? -kiekkoon bändi on "aikuistunut" - mukana on enemmän D.A.D ja Volbeat-henkistä rokitusta. Punkimpi menovaihde on saanut tehdä tilaa Turbonegron mieleen tuovalla voimarockilla.

'Kick ass speedrock' ja 'metal-rock' ovat myös osuvia määritelmiä bändin ulosannille mutta pääasia on että rokki haisee ja teksteissä on poikamaista "tissi, pimppi"-menoa. Kuten todettua, bändillä on jonkinlainen salainen fetissi "lehmipaimenpunkkiin", kuuntele vaikka reippaalla huuliharpun jyystöllä vahvistettu Honk if you're horny. Levyn avaava kiekon nimibiisi jyrää miehekkäästi kuin Turbonegro parhaina päivinään, namia! Go fast or go home on kuin Motörhead jyräisi D.A.D.-coveria. She's motorized on kaikkea edellämainittua ja vieläpä todella kiireistä skebahumppaa.

V8 Wankers on musiikkia tyypeille, jotka elävät krapulanhuuruista elämää moottorin päällä (nainen satulassa) ja vapaus horisontissa...tai sellaiseksi haluaville. Omaperäisyyttä bändissä on yhtä paljon kuin taskulämpimässä keskaripullossa mutta ainakin tietää mitä saa ja vaikutus on taattua joka tilanteessa. V8 Wankers ei kuitenkaan yritä väkisin olla sisäsiisti ja kaiken kansan "hovipunkkari" - rehellisesti rockilta lemuavaa äijärokuilua.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sense8... FFS - FFS... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova