Tuorein sisältö

Klamydia: Klamydia

J.A. Kaunisto

03.10.2007 klo 11.17 | Luettu: 12624 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 2001 Vaasan kulttuuripalkinnon saanut Klamydia jaksaa vääntää viinanhuuruista routa-punkkia. Teinipojan asenne ja vahvasti tuoksuva huono maku ovat aina kulkeneet käsi kädessä yy-kaa-koo-nee-menon kyytipoikana. Klamydia onnistuu edelleen saamaan närkästyneitä kommentteja, Närpiön Kansallislaulu sai viisun kohteena olevan kansanosan sylkäisemään sumpit lattialle. Klamydian karjut tekevät sentään jotain oikein kun kansa jaksaa yhä kauhistella. Bändi on kuin Popeda, rehellistä räminää äijävaihteella. Tosin Klamydia on asenteeltaan selvästi punk, kiekko on verevä ja haisee.

Tuore, ties kuinka mones rieska, sisältää helmet ja hutit sekä totaaliset riman nussimiset. Närpiön Kansallislaulu ja Pohjanmaalla ovat vahvaa keikka-arsenaalia. Närpiön suuntaan nousee paskainen keskari ja viisukin lähtee lapasesta vauhdilla. Pohjanmaalla on jannujen reipas kotiseutuviisu, jossa kumarretaan lakeuksille ja latomerelle "alkaa peellä, loppuu aalla...hianoo olla Pohjanmaalla". Punk Punk Punk on aitoa räkäpunkitusta, promillerajat ovat paperia näiden hemmojen käsittelyssä. Mistä alkaa Kylähullut ja mihin loppuu Klamydia. Väärät Lääkkeet on loistava punkkiveto.

Bändi käy myös läpi aiheita kuten Suomen kuninkaalliset, "sä kaunehin oot, tosi vaikee uskoo että säkin käyt joskus paskalla", vanillan tuoksuinen Wunderbaum, "mä elän vieläkin v**** run***", mafiakonna Luigi Lasagnette, Svedunautin mustat aukot ja niin edelleen eli taattua Klamydiaa olkaa hyvä.

Laadusta tinkimättä, lihaa ja lokaa säästämättä. Kamelin Alahampaat ja Svedunautti Mustalla Aukolla ovat niin kökköä kuraa että viisuja voi väittää jo tahattoman hauskoiksi. Homma toimii kuin se kuuluisa junan vessa. Tämä ei ole apurahamusiikkia. Nautitaan riittävien virvokkeiden kera.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tähtisumua... Hairspray... >

Keskustelut (4 viestiä)

Enrico_

Rekisteröitynyt 11.04.2007

04.10.2007 klo 20.57

Mielestäni oikein mainio levy. Erityisesti Mä olen! on mahtava. Tietysti joitakin riman alituksiakin on, mutta kaiken kaikkiaan hyvä levy.
lainaa
Samsi

11.11.2008 klo 04.40

loistava levy, täältä löytyy huumoribiisejä, punkkia ja suomirokkia samalta levyltä, sekä pari slovariakin. 10/10
lainaa
joni

19.09.2009 klo 18.35

vittu eik teitin nuotteja saa mistää todella suusri fani kyselee
lainaa
Juha82

03.02.2012 klo 16.12

2 tähteä tai 2.5, epätasaista mut mun mielestä Kamelin alahampaat on hilpeän hyvä.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova