Tuorein sisältö

Bullet For My Valentine: Temper Temper

J.A. Kaunisto

10.03.2013 klo 22.24 | Luettu: 6476 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Bullet For My Valentinen innostunut metalcore/rässihehkutus on levy levyltä menettänyt puruvoimaansa ja tuore Temper Temper laskee edelleen metalliuskottavuutta - jos suunta jatkuu vastaavana seuraavan levyn kohdalla, lokeroksi muodostuu jonkinlainen emo/screamo. Vokaalit ovat kilteimmillään kuin poikabändin levyiltä ja vaikka riffimyllystä löytyy sattumia, hallittu siisteys syö kiinnostavuuspisteitä.

Kiekon avaava Breaking point tarjoilee törkeän tarttuvaa kertsiä mutta myös kovin söpöilevaa asennetta, tytöt tykkää. Albumin nimibiisi riffittelee terävästi ja viisu on selkeästi kiekon parasta (ja innostuneinta antia). Nimittäin ylisöpö itkuvirsi P.O.W. on ilkeä esimerkki Bullet For My Valentinen auringonlaskun asenteesta - bändihän kuulostaa 30 Seconds To Marsilta. Leech vaikuttaa väkinäiseltä pakkopullalta ja Tears don't fall (part 2) on suoranaista runotyttö-fanilauman nuoleskelua.

Luonnollisesti jokainen tekee albumista omat johtopäätöksensä mutta allekirjoittanut ihmettelee bändin pyrkimystä ylettömään emotionaaliseen söpöilyyn. Myöskään viisumateriaalin iskukyky ei riitä pitämään yllä tarvittavaa mielenkiintoa - kun iskevistä melodioista on pulaa, tukkoinen riffittely ei paljoakaan pelasta. Bullet For My Valentine kuulostaa paikoin väsyneeltä...jopa innottomalta?

V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Last Stand... Vieras talossa... >

Keskustelut (2 viestiä)

haukotus

12.03.2013 klo 09.29 2 tykkää tästä

Väsynyt ja innoton... Silti kolme tähteä...

Itselläni menee radio kiinni siinä vaiheessa kun kiekon sinkkulohkaisu haikea virsi alkaa tulemaan tuutista... Siitä vain puuttuu 'se'.
lainaa
Hound78

22.03.2013 klo 17.57

Bulletin surkein levy.. toisaalta 2 edellistä oli niin mahtavaa tylitystä että olihan tämä hieman arvattavissa, että saattaa näin nopealla aikataululla tulla sutta. Etenkin kun Matthewin sivuprojekti AxeWound julkaisi juuri viimevuonna lätyn.

Mutta oliko tämä tietoinen valinta kun Matthew laikkasi heviletinkin pois :) toivottavasti ei.

Vaikka levy onkin huonoin neljästä, on se silti ainakin itselle, kohtalaisen suurelle BFMV fanille, ihan ok lätty.
Temper temper on huomattavasti parempi sinkkuvalinta kuin tuo radioon soveltuva, C -sointua hakattava sutaisu.

Toivottavasti Avanged Sevenfoldin seuraava albumi ei vajoa samalla lailla.
Sonic Syndicate vajosi jo pohjamutiin edellisen lätyn myötä (bändistähän tosin lähti osa Unguidediin joka rokkaa).
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova