Tuorein sisältö

Hokkarihemmot

Ensi-ilta: 08.06.2007
Genre: Komedia
Ikäraja: 11
Margareta Salonen

18.06.2007 klo 15.17 | Luettu: 8895 kertaa | Teksti: Margareta Salonen

Sukkahousukomedian päätähtöset kamppailevat maailmanmestaruudesta viimeiseen hengenvetoon saakka. Kamppailu saa nolon lopun ja molemmilta evätään eliniäksi osallistuminen miesten yksinluistelukisoihin. Sankareista tulee hylkiöitä, kunnes he yhdistävät voimansa voidakseen jälleen kilpailla.

Kaikesta huolimatta juoni on heterogeeninen, vaikkakin läpinäkyvän selkeä. Glitterin loistosta huolimatta naiset kiinnostavat trikooritareitamme. Jimmy iskee silmänsä vihollisleiriin ja Chazz seksiriippuvaisena vikittelisi omaa siskoaankin.

Silkaksi viihteeksi tarkoitetun elokuvan on tässä kategoriassa turha olettaa räjäyttävän mieltä. Väsyneenä huonoille vitseille saattaa jopa nauraa, mutta nukahtaminenkaan ei ole kaukana. Luisteluesitykset on tehty ironisiksi ja ne ovatkin elokuvan suola. Kaksi miestä käsi kädessä tiukassa lantio-otteessa ei jätä ketään kylmäksi.

Ihmiset joihin Hokkarihemmot puree katsovat sen jo trailerin nähtyään. Elokuvan virallisilla kotisivuilla päähenkilöille on rakennettu omat myspace-sivut, joiden kautta pääsee tutustumaan idoleiden elämään. Elokuvien ympärille rakennettu tilpehööri siis kasvaa kasvamistaan.

DVD:llä tämäkin elokuva löytää katsojansa, vaikkei ilmastoitu elokuvateatteri ole kuumalla kesähelteellä huono vaihtoehto.

V2.fi | Margareta Salonen
< Manic Street Preache... Teini-ikäiset mutant... >

Keskustelut (3 viestiä)

Kalle

20.08.2007 klo 14.40

Kuka näitä arvosteluita kirjoittaa? Eihän näissä puhuta mitään elokuvan epäkohdista tai hyvistä puolista. Hieman tarkemmin voisi eritellä mikä elokuvasta tosiaan tekee niin huonon. Yksi tähti viidestä on jo todella huono saavutus.

Itse en ole tätä kyseistä elokuvaa nähnyt, enkä näin ollen sitä tässä puolustele millään tapaa. Jotenkin jää vain hieman valju olo näistä teidän arvosteluista. Ottakaa tämä rakentavana kritiikkinä. V2 on sen verran uusi sivusto, että parannusehdotukset kannattaa painaa korvan taakse jo tässä vaiheessa.
lainaa
JARPPA

17.10.2007 klo 15.34

Jälleen yksi Will Ferrell klassikko. Mies on väärin ymmärretty nero.Loistava leffa. Käsittämätöntä huumoritajun puutetta osoittaa 1 tähti tästä leffasta,muutenkin se on osoitus siitä että tyylilaji ei ole arvioijan hallussa.
lainaa
Petelius86

Rekisteröitynyt 07.10.2009

20.11.2009 klo 02.53

nyt kyllä pitää sanoa että tämän leffan arvostelijaa on varmaan uskomattoman hankalaa mielyttää. kriitikot ovat sen verran suurisuista porukkaa että, ainoa asia mikä saa yleensä heidän suunsa tukittua on sano että "ole hyvä ja tee paremmin" 98% näistä arvostelijoista tuskin ei osaisi tehdä parempaa. ja ihan suoraan sanottuna miksi tämä leffa oli huono olen katsonut sen monta kertaa ja ainavaan se jaksa naurattaa ettei olisi vaan käynyt niin että tällä kertaa v2:sen kritiikin antajalla olisi laittomia aineita tai jonkin lainen laittomien aineiden kätkö vaatekaapissa :D siis olen katsonut tään leffan 25 ihmisen kaa ja kaikki ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä "siis mikä v2 arvostelijoita oikein vaivaa?"
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova