Tuorein sisältö

Perfect Stranger - vaara verkossa

Ensi-ilta: 18.05.2007
Genre: Trilleri
Ikäraja: 15
Margareta Salonen

18.05.2007 klo 12.11 | Luettu: 5187 kertaa | Teksti: Margareta Salonen

Halle Berryn näyttelemä tutkiva reportteri on paljastamassa senaattorin seksiskandaalia Pulitzerin arvoisesti, mutta arkaluonteista juttua ei voida julkaista. Sananvapauden puolustaja päättää lähteä toimituksesta ja samaan aikaan hänen lapsuudenystävänsä murhataan. Todisteiden valossa naisen epäilykset kohdistuvat suuren mainosfirman pomo Hilliin (Bruce Willis). Reportteri soluttautuu harjoittelijaksi firmaan ja luo suhdetta Hillin kanssa niin netissä kuin tosielämässäkin. Verkon ja todellisuuden raja on häilyvä, eikä koskaan voi tietää kuinka pitkälle toinen on valmis menemään säilyttääkseen salaisuuden.

James Foleyn ohjaama jännitysdraama täyttää genrensä peruselementit. Pieni jännitys tihkuu koko ajan ilmassa musiikin ja hämyisien ympäristöjen yrittäessä luoda tunnelmaa. Katsojaa johdatellaan peruskaavanomaisesti uskomaan elokuvan pahiksien kieroutuneisuuteen ja hyviksien hyvyyteen. Tarinan edetessä loppua kohden, tehdään vielä yksi juonenkäänne ja tarina on kasassa.

Vaara Verkossa luottaa internetin salaperäisyyden ja Halle Berryn seksikkyyden kannattavan tarinana kokonaisen elokuvan. Elokuvan kehykset tuntuvat korneilta ja heppoisilta.

V2.fi | Margareta Salonen
< Bloodpit - Off The H... Manna - Sister... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova