Tuorein sisältö

Naked: Superstate

J.A. Kaunisto

29.08.2007 klo 11.09 | Luettu: 5350 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Naked on kotimaisen kimallerockin nuorisoketjun laitahyökkääjiä. Bändin kolmas kiekko ei esittele uusia kasvoja. Naked on kuin nuorempi versio Velvet Revolverista ja Hanoi Rocksista, myös vanha tukkaheavy kaikuu taustalla. Kotimaisen kentän Private Line ja Negative vaikuttavat näiden jannujen rinnalla veteraaneilta. Jann Wilde on popimpi kuin Naked mutta Wildesta bändi saisi potentiaalisen keulakuvan.

Naked kukkoilee ja pöyhistelee, Queen-vaikutteita ei voi ohittaa. Nuoruuden innolla korvataan paljon taitoa ja viisujen iskukestävyyttä mutta ei loputtomiin. Superstate tehtiin kuulemma nopeassa aikataulussa. Livenä sisään ja karheana ulos. Nick Triani on kuitenkin säätänyt soundit kivuttomalle tasolle. Naked on enemmän glam-ja kimallerokkia kuin rajusti asenteella räyhäävä rokkiakti. Kultaisiin päiviin kurkottava soundi ei kuitenkaan ota riskejä. Kiekon avaava Scream on niin varmasta muotista, että oman nimen laittaminen viisun perään on riskibisnes. Break Free rauhoittaa mutta kertosäe nousee mukavaan liitoon. Feast Like A King matkustaa Jenkkilään ja takaisin, teinimeininki alkaa ärsyttämään. Marching Day onnistuu hetkittäin kuulostamaan My Chemical Romancelta, yritys on kova mutta "Get Naked Tonight" -huudahdukset eivät ole vetävimmästä päästä. Rock You on nimensä mukaan varsinainen lainariffien aarreaitta.


Naked rokkaa ja rollaa mutta kovin siististi. Teinienergia menee välillä yliyrittämsien puolelle. Viisut kärsivät oman leiman puutteesta. Naked yrittää ja onnistuu viihdyttämään mutta näitä bändejä on maailmalla kuin tuiketta yötaivaalla. Mikä erottaa Nakedin sadoista vastaavista yrittäjistä? Levy-yhtiön herralla lienee siihen vastaus. Ulkonäkö on ok ja meno kohdallaan mutta viisuista puuttuu potenssia. Superestaten materiaalista saisi kasaan pätevän pikkukiekon. Naked kaipaisi biisintekomoottorin ja uuden keulakuvan, nuori ikä paranee itsestään.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Shrek kolmas... Tea - Tytöt Tykkää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova