Tuorein sisältö

Tea: Tytöt Tykkää

J.A. Kaunisto

31.08.2007 klo 14.29 | Luettu: 10165 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tea Hiilloste muistetaan Popstars-kisan Jane-bändistä, joka hävisi julkisuudesta kuin saippuakupla kesätaivaalle. Kids Top20-juontajana tv-näkyvyyttä hankkinut Tea on saanut YouTuben avulla reilusti faneja. Kesähitti Tytöt Tykkää on verrattavissa PMMP:n Rusketusraitoihin. Eurodancen ja kasaripopin suuntaan tuijottava esikoisalbumi on ennakkoluuloton tapaus. Paikoin kuulostaa kuin Hausmylly olisi parhaiden päivien vedossa ryhtynyt yhteistyöhön PMMP:n kanssa. Räppikohdat johtavat suoraan Raptorin syntysijoille. Myös kevyempi poppilinja on käytössä.

Tytöt Tykkää lainaa härskisti ja kierrättää vanhoja biittejä. Syntikoissa on eurodance-asetukset. Kiekon nimibiisiä on vaikea ohittaa, vaikka kuinka haluaisi. Viisu lainailee Hausmyllyn pahimmat ohilyönnit, biisin pelastaa lopulliselta mustalta aukolta rento ja välitön ote. Piposta Kii seuraa Miran ja Paulan kantapäillä, discopallo kattoon ja bileet pystyyn. Paula on kertomus PMMP:n Paulasta, vai? Puhu Mun Kädelle nytkii ja potkii kuin ilkeä kasari-flashback. Tuu Tanssimaan laittaa Gloria Estefanit ja Jari Sillanpäät tehosekoittimen. Sadepisarat on illan pakollinen hidas, hieman ontuvin tekstein. Hiro lainailee Ritariässää ja toimii kuin hirvi maantiellä. Kesäretki on liikaa velkaa PMMP:lle.

Tytöt Tykkää on häpeilemättömän kaupallinen ja populaari tekele. Viisuissa ja soundeissa on lainassa vuosien takaiset temput ja koristeet. Tärkeintä on kuitenkin rento asenne: turha vakavuus on unohdettu studion oven sulkeutuessa. Teassa on pirteän poppiprinsessan ominaisudet, Tytöt Tykkää ei yritä olla itseään isompaa viihdettä. Kertakäyttöviihteen ja kestävämmän päiväperhon välillä on ilmaan vedetty raja. Tea onnistuu löytämään PMMP:n raivaaman poppispolun, joka on johtanut kestävän kehityksen tielle. Tosin Tealla on vasta kartta kädessä, kantamusten varsinainen sisältö paljastuu seuraavien kilometripylväiden kohdalla. Tean kaupallisesta sokerihumalasta jää pirteä jälkimaku.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Naked - Superstate... Fracture - Murtumato... >

Keskustelut (2 viestiä)

Arskaparska

Rekisteröitynyt 18.04.2007

03.09.2007 klo 12.52

Ei näin. Eli vihaan yli kaiken.
lainaa
pommi

19.12.2007 klo 15.42

tykkäsin aluks ihan sikana mut en enää yhtää niin paljon
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova