Tuorein sisältö

Sonyn mukaan PS3:n valtti on PS3-peleissä

08.11.2007 klo 11.28 | Luettu: 2500 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Sony Computer Entertainmentin johtaja Kaz Hirai perustelee PlayStation 2 -tuen poistamista uusista PS3-malleista sillä, että se oli vain ominaisuus muiden joukossa. PS3:n tärkeimmäksi ominaisuudeksi Hirai listaa PS3:lle suunnatut Bluray-pelit ja netistä ladattavan sisällön.

Hirai ennustaa PlayStation 3:lle hinnan alennusta, kunhan suuriin massoihin vetoavia pelejä on saatu tarpeeksi markkinoille. Satunnaispelaajiin vetoavat pelit tulevat painamaan PS3:n hintaa alas, jotta näiden kohdeyleisö tavoitettaisiin paremmin.

Home-palveluun Hirai ei ole tyytyväinen, vaan toteaa syysjulkaisustaan lipsahtaneen verkkopalvelun todella tarvitsevan jatkokehitysaikaa. PlayStation Home tullaan julkaisemaan keväällä 2008. Hirain mukaan PlayStation 3:n tarina on edennyt muuten suunnilleen suunnitelmien mukaisesti ja toivoo ihmisten lähtevän joulun alla rohkeasti mukaan Sonyn kelkkaan.

Lähde: 1UP

V2.fi | Matti Lintula
< Nintendolla peli- ja... Uusi Mario myynnissä... >

Keskustelut (2 viestiä)

Note

Moderaattori

Rekisteröitynyt 18.05.2007

08.11.2007 klo 13.26

Tuntuu olevan hieman suunta hukassa. En voi kyllä edelleenkään olla muuta mieltä, kuin että PS3 on tällä hetkellä Bluray-soitin. GH3 on ensimmäinen peli mitä pelaisin sillä.

PS3:n Skate eritoten pudotti leuan, mutta hieman väärästä syystä - nykivä ja ruma boxin version jälkeen. Multiplatformeissa nämä palikat putoilevat tietenkin molempiin leireihin eri kehitystiimeistäkin johtuen (Colin McRae:n PS3-versio ilmeisesti on huomattavasti sujuvampi kuin boxilla), mutta PS3:lla ei kyllä liiemmin ole varaa tällaisiin kun pelivalikoima on mitä on.

Toivoisin kyllä kaikesta huolimatta, että PS3:n arvo alkaisi hiljalleen löytymään, sillä mielellään sellaisen kohtuuhintaisena ottaisi hyllyyn siinä vaiheessa kun sisältöä oikeasti on tarjolla - boxikaan kun ei mikään täydellinen ole.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

08.11.2007 klo 13.50

Täytyy sanoa, että Note puhuu erinomaisen asiallisesti ja asiaa. Lisää tällaista kommentointia!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova