Tuorein sisältö

Sonyn mukaan PS3:n valtti on PS3-peleissä

08.11.2007 klo 11.28 | Luettu: 2537 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Sony Computer Entertainmentin johtaja Kaz Hirai perustelee PlayStation 2 -tuen poistamista uusista PS3-malleista sillä, että se oli vain ominaisuus muiden joukossa. PS3:n tärkeimmäksi ominaisuudeksi Hirai listaa PS3:lle suunnatut Bluray-pelit ja netistä ladattavan sisällön.

Hirai ennustaa PlayStation 3:lle hinnan alennusta, kunhan suuriin massoihin vetoavia pelejä on saatu tarpeeksi markkinoille. Satunnaispelaajiin vetoavat pelit tulevat painamaan PS3:n hintaa alas, jotta näiden kohdeyleisö tavoitettaisiin paremmin.

Home-palveluun Hirai ei ole tyytyväinen, vaan toteaa syysjulkaisustaan lipsahtaneen verkkopalvelun todella tarvitsevan jatkokehitysaikaa. PlayStation Home tullaan julkaisemaan keväällä 2008. Hirain mukaan PlayStation 3:n tarina on edennyt muuten suunnilleen suunnitelmien mukaisesti ja toivoo ihmisten lähtevän joulun alla rohkeasti mukaan Sonyn kelkkaan.

Lähde: 1UP

V2.fi | Matti Lintula
< Nintendolla peli- ja... Uusi Mario myynnissä... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Note

Moderaattori

Rekisteröitynyt 18.05.2007

08.11.2007 klo 13.26

Tuntuu olevan hieman suunta hukassa. En voi kyllä edelleenkään olla muuta mieltä, kuin että PS3 on tällä hetkellä Bluray-soitin. GH3 on ensimmäinen peli mitä pelaisin sillä.

PS3:n Skate eritoten pudotti leuan, mutta hieman väärästä syystä - nykivä ja ruma boxin version jälkeen. Multiplatformeissa nämä palikat putoilevat tietenkin molempiin leireihin eri kehitystiimeistäkin johtuen (Colin McRae:n PS3-versio ilmeisesti on huomattavasti sujuvampi kuin boxilla), mutta PS3:lla ei kyllä liiemmin ole varaa tällaisiin kun pelivalikoima on mitä on.

Toivoisin kyllä kaikesta huolimatta, että PS3:n arvo alkaisi hiljalleen löytymään, sillä mielellään sellaisen kohtuuhintaisena ottaisi hyllyyn siinä vaiheessa kun sisältöä oikeasti on tarjolla - boxikaan kun ei mikään täydellinen ole.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

08.11.2007 klo 13.50

Täytyy sanoa, että Note puhuu erinomaisen asiallisesti ja asiaa. Lisää tällaista kommentointia!
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova