Tuorein sisältö

The Bureau -palkintokasan voittaja löytyi

10.09.2013 klo 11.25 | Luettu: 2857 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


The Bureau: XCOM Declassified -kilpailumme huima vastauskasa on nyt vihdoin kahlattu läpi ja hienon palkintokasan voittaja on löytynyt.

Kysyimme kilpailussa: "Jos olisit The Bureau -agentti, minkä tapahtuman haluaisit sensuroida niin, ettei sitä olisi koskaan tapahtunutkaan?"

Raati valitsi vastauksista parhaat viisi, joiden kesken arvottiin voittaja. Finaalin pääsivät:


- "Kiinan muurin rakentaminen. Olisi hauska nähdä miten maailma olisi erilainen jos mongolit olisivat vallanneet."

- "The Bureaun agenttina haluaisin ehdottomasti sensuroida vuoden 1996 Mars Attacs elokuvan tapahtumat. Vanhana 60-luvun alien vastaisen taistelun veteraanina pitäisin äärimmäisen kiusallisena, että ihmiskuntaa nöyryytti ja melkein tuhosi pienet vihreät miehet, jotka kuulostivat Aku Ankan irvikuvilta. Toista oli vuonna 1962, kun minä ja agenttini näytettiin alieneille mistä on suoraselkäinen amerikkalainen mies tehty! Siitä olin kuitenkin tyytyväinen, että vuoden 1952 klassikko kappale Indian Love Call sai uudelleen kansainvälistä soittoa usean vuosikymmenen jälkeen. Kyllä ennen wanhaan vaan osattiin tehdä musiikkia, jossa on voimaa! Tälläisten koko maailmaa koskettavien tapausten sensuroiminen on yleensä ollut hieman aikaa ja resursseja vievää, mutta ei suinkaan ylitsepääsemätöntä. Tälläisissä sensurointi tapauksissa The Bureau ja organisaatio nimeltään Men In Black ovatkin saavuttaneet loistavia tuloksia yhteistoiminnassa vuosien aikana."

- "Sensuroisin pahimman loukkauksen lapsuuteni Parhaalle animaatiosarjalle eli Nalle Puhille. 2000-luvulta lähtien ilmestyneet 3D Nalle Puh jaksot ovat infernaalista kidutusta ja ansaitsevat kaikki maalliset teloitustoimenpiteet!"

- "Ollessani ensimmäisellä luokalla tapanani oli aina antaa suukko äidilleni maailmalle lähtiessäni. Tapa oli syvälle pinttynyt ja ajattelin sen ikään kuin tuovan suojelusta matkoilleni. Sitä tarvitsinkin, sillä olin mielestäni eräänlainen tutkimusmatkailija, jolla nyt sattui olemaan paha tapa ajautua pienten poikien kolttosiin. En ollut ilkeä, mutta hieman rasavilli lapsi. Eräänä koulupäivänä teemana oli hyvät käytöstavat. Välitunnilta palatessamme opettaja seisoi luokan ovella ja kätteli jokaisen luokkaan tulevan. No, huomioni ollessa sidottuna tärkeisiin pienten poikien juttuihin, huomasin yhtäkkiä olevani opettajan kohdalla. Luontevasti yritin moiskauttaa opettajalle suukon ja tajusin tekoni vasta tämän minua estellessä. Asiaa ei yhtään auttanut se, että opettaja oli n. 155 senttinen eläkeikää kovasti lähestyvä ”arvokas leidi”. Niinpä löysin itseni rehtorin kansliasta, josta vanhempani noutivat itkuisen pojan. Aina kuudennelle luokalle saakka minut tunnettiin ”poikana, joka yritti pussata opettajaa”. Joten, jos olisin The Bureau -agentti, tuota nöyryyttävää päivää ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Sen sijaan minut oltaisiin muistettu, hieman perinteisimmissä merkeissä, pierutyynyn virittämisestä opettajan uuden pehustetun tuolin kangaskerroksiin."

- "Haluaisin sensuroida kaikista tapahtumista sen, että Jeesus nousi taivaaseen. Ei mikään olisi suurempi mindfuck kuin se, että raamattu jatkuisi miten jatkuu sisältäen älyttömän katkaisun historian kuvailussaan"


Random.orgin lahjomattomalla avustuksella voittajaksi nousi hatusta: "parvi.juha". Voittajaan otetaan yhteyttä pikapuoliin.

Tilastotietoina kerrottakoon, että useimmin mainittuja, historiasta pyyhittäviksi haluttuja asioita vastauksissa olivat

- Johanna Tukiainen
- vuoden 2003 MM-jääkiekon Suomi-Ruotsi-finaali
- Japanin ydinpommitus
- Justin Bieber
- Suomen hiihtomaajoukkueen dopingkäryt
- JFK:n murha
- 9/11 WTC-tornien tuhoutuminen
- tämä kilpailu, mikäli osallistuja ei voita
V2.fi | Manu Pärssinen
< Indiemätkintä ei saa... Far Cry 3:n tekijöid... >

Keskustelut (5 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.09.2013 klo 12.16

Toimituksen puolesta kiitos kilpailuun osallistuneille, näitä tarinoita oli hauska lukea.
lainaa
Orbon

10.09.2013 klo 13.02

Oh no. It's those god-damn Mongorian again! Stop right there, Mongorians! God-damnit, stop! Stop breaking down my shitty wrall, you stupid Mongorians!
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

10.09.2013 klo 14.01 1 tykkää tästä

"- Kiinan muurin rakentaminen. Olisi hauska nähdä miten maailma olisi erilainen jos mongolit olisivat vallanneet."

Mitähän niide mongolien olis vielä pitäny vallata? http://fi.wikipedia.org/wiki/Yuan-dynastia
lainaa
Jutilangrilli

10.09.2013 klo 15.40

- vuoden 2003 MM-jääkiekon Suomi-Ruotsi-finaali

Itse tuli tätä ehdotettua. Korjataan tosin sen verran, että kyseessä oli puolivälieräottelu.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

10.09.2013 klo 18.23

Onnea voittajalle :)
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova