Tuorein sisältö

Pelielokuvia: Sonyllä supistaan Mario-leffasta, Segalla vaikka mistä!

12.12.2014 klo 11.00 | Luettu: 2796 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Sonylle tehty tietomurto jatkaa firman elokuvapuolen salaisuuksien paljastamista ja viimeisin niistä koskettaa pelimaailmaakin.

Kotakun mukaan tuottaja Avi Arad on lähettänyt Sony Picturesille viestin, jossa hän kertoo olevansa "Mario animaatioelokuvan ylpeä isä". Arad oli lähettänyt myös valokuvia, joissa hän poseeraa Shigeru Miyamoton ja Satoru Iwatan kanssa hehkuttaen, kuinka iso juttu kyseessä on.

Tämän perusteella Arad on hankkinut itselleen oikeudet Mario-elokuvaan ja on kimpassa Sonyn kanssa. Se ei tosin tarkoita, että elokuva olisi oikeasti tapahtumassa, mutta animaatio vaikuttaisi todennäköisemmältä vaihtoehdolta, sillä aikanaan tehty Mario-live-elokuva kirvelee yhä.

Arad perusti aikoinaan Marvel Studiosin ja on mukana myös Mass Effect-, Uncharted-, inFAMOUS- ja Metal Gear Solid -elokuvaprojekteissa.

Polygon taas kertoo, että Segalla on suunnitelmia muuntaa monia pelisarjojaan elokuviksi tai tv-sarjoiksi. Sonicin uudet piirretyt seikkailut eivät ole räjäyttäneet pankkia, mutta nyt Sega tuumaa, että entäpäs Shinobi, Golden Axe, Altered Beast, Virtua Fighter tai Crazy Taxi?

Tällä hetkellä etsitään yhteistyökumppaneita.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Bloodbornen painajai... Kuten odotettua, Xbo... >
Keskustele aiheesta
74361

Keskustelut (1 viestiä)

setwht

12.12.2014 klo 16.01 4 tykkää tästä

Segan kannattaisi unohtaa nuo elokuva ja tv sarja hankkeet.Sen sijaan heidän kannattaisi keskittyä tekemään ja julkaisemaan parempia pelejä.

Nuo peleihin perustuvat elokuvat ja tv sarjat ovat olleet melkein aina täyttä roskaa.Ne kaatuvat aina siihen ongelmaan että tekijöillä ei ole taarpeeksi aikaa ja rahaa tehdä niistä uskollisia alkuperäismateriaalille.Tähän kun lisätään vielä se että aika usein studiot palkaavaat ohjaajia jotka eivät edes ole kuulleet tai pelanneet pelejä mihin elokuvan tai tv sarjan pitäisi perustua niin loppu tulos on monesti ollut aika heikko.

Noiden isojen pelejen puristaminen hyväksi 2h elokuvaksi tai hyväksi tv sarjaksi on monesti mahdoton tehtävä.Peleihin perustuvat elokuvat ja tv sarjat ovat olleet aika surkeita.Myös elokuviin ja tv sarjoihin perustuvat lisenssi pelit ovat olleet kuraa joten sama pätee myös toisinpäin.

Pelit ja Elokuvat/tvsarjat ovat liian erilaisia toimiakseen hyvin yhdessä.Tätä ei vaan Hollywood suostu ymmärtämään kuten ei myöskään moni pelintekijä ja julkaisija.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova