Tuorein sisältö

Jammin': Arvaatko mikä pelivanhus kerää tällä kertaa rahaa Kickstarterissa?

28.02.2015 klo 11.00 | Luettu: 4292 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö



Alkujaan Sega Megadrivelle ilmestynyt funkkiseikkailu Toejam & Earl on liittynyt joukkorahoituksella uutta elämää tavoittelevien pelivanhusten pitkään listaan.

Kirjoitushetkellä Toejam & Earl: Back in the Grooven $400,000 tavoitteesta on kasassa jo lähes puolet, eikä kampanja ole ollut avoin muutamaa vuorokautta pidempään. Pelin on määrä ilmestyä alustavasti PC:lle, mutta rahoituksen myötä myös konsoliversiot voivat tulla kysymykseen.



Kulttiklassikon maineeseen nousseessa alkuperäisessä kaksi räp-musiikkia rakastavaa ulkoavaruuden olentoa haaksirikkoutuvat maapallolle ja joutuvat kasaamaan kappaleiksi hajonneen avaruusaluksensa uudelleen. Muistamisen arvoisen pelistä tekivät sen surrealistinen huumorintaju sekä satunnaisesti luodut pelimaailmat. Peliä pystyi myös pelaamaan kahden pelaajan kesken.



Toejam & Earl sai myöhemmin jatko-osan nimeltään Panic on Funkatron, joka oli muodoltaan perinteisempi tasohyppely. Alien-kaksikko nähtiin viimeistä kertaa vuoden 2002 Mission Earthissa, joka melko positiivisista arvosteluista huolimatta meni useimmilta pelaajilta ohi - eikä vähiten siksi, että kyseessä oli alkuperäisen Xboxin yksinoikeuspeli.


V2.fi | Mats Kyyrö
< Vaikka se viivästyy,... No One Lives Forever... >

Keskustelut (3 viestiä)

tubular

28.02.2015 klo 12.11 2 tykkää tästä

Ekassa videossa on kyllä ysärifiilis kohdallaan
lainaa
pjosdfpjoifsd

28.02.2015 klo 20.09 1 tykkää tästä

Joskus metsästin tuota kovasti Xboxille mutta ei mistään löytynyt. Sittemmin nähnyt joskus jossain huutokaupassa ja siellä hinta on tietysti jotain ihan järjetöntä
lainaa
Asko78

02.03.2015 klo 03.40

Sarjan uusin peli Xbox:lle löytyy ja hyvähän tuo on.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova