Tuorein sisältö

Pelistriimauksen pioneeripalvelu sulkeutuu, palaset myytiin Sonylle

03.04.2015 klo 11.00 | Luettu: 4239 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Siitä ei ole kuin puoli vuotta, kun V2.fi kävi tutustumassa OnLive-palveluun ja haastattelemassa sen perustajia. Palvelu toimi varsin sujuvasti, sen ohjain oli laadukas ja pettymyksiä olivat lähinnä käyttöliittymä sekä se, että ainakaan alkuvaiheessa Steam-lupaukset eivät täyttyneet.

Sen jälkeen palvelusta ei kuulunutkaan suurinpiirtein mitään ja nyt palvelun blogissa kerrotaan, että virtuaaliovet suljetaan kuun lopussa ja palvelun nimi, patentteja sekä osa muusta aiheeseen liittyvästä on myyty Sonylle.

Artikkelissammekin mainitsimme, että vuonna 2012 OnLive aloitti uudestaan alusta, mutta blogissaan he kertovat, että suurin haaste oli kuitenkin vakuuttaa ihmisille, että palvelu oli taas elossa. Siihen, kuinka vaikeaa se lopulta olikaan, ei oltu osattu varautua. "Hypen kierto vain loppui". Nähtäväksi jää, mitä Sony ostoksillaan tekee.


V2.fi | Manu Pärssinen
< GTA V PC-traileri on... Elite Dangerous höyr... >

Keskustelut (3 viestiä)

jpidfsjifsd

03.04.2015 klo 14.11 2 tykkää tästä

arvatenkin vaan istuu oikeuksiensa päällä

hyvä silti että tämä kuluttajien oikeuksien riisto ottaa vähän takapakkia
lainaa
PCKKA

03.04.2015 klo 16.03 5 tykkää tästä

jpidfsjifsd kirjoitti:
arvatenkin vaan istuu oikeuksiensa päällä

hyvä silti että tämä kuluttajien oikeuksien riisto ottaa vähän takapakkia


Anteeksi kuinka? Jälleen kommentti jonka sisältö arvo 0.

Sony varmaan osti pois kuleksimasta, että saa liitettyä tästä osia omaan palveluunsa. Toivottavasti tuohon palveluun tulee vielä hinnoittelun osalta jokin järki.
lainaa
Cubisti

04.04.2015 klo 19.07 1 tykkää tästä

Kerran kokeilin ja ilahduin kuinka hyvin Deus Ex toimi verkon yli. Lisäksi tuli Unreal Tournamenttia kokeiltua 6 vuotta vanhalla Macilla ja hyvin toimi. WRC3 oli viiveestä johtuen pelaamiskelvoton ja siihen se jäi. Ei sillä etteikö olisi välttämättä kiinnostanut, mutta kilpailu kuluttajien vapaa-ajasta on vain armottoman kovaa.

Toivottavasti Sony saa tuosta palasia Playstation Now palveluunsa täällä Euroopassa. Tosin kilpailu on edelleen armottoman kovaa, että nähtäväksi jää miten käy....
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova