Tuorein sisältö

Microsoft rankaisi Gears of War -vuotajia

15.05.2015 klo 11.02 | Luettu: 3310 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tällä viikolla internetiin ilmestyi videopätkiä Gears of War -pelin uuden sukupolven versioinnista, mutta lupaa moisten levittämiseen ei niiden verkkoon laittaneilla ollut.

Syypäät löytyivät Microsoftin värväämän VMC Games -pelitestausfirman palkkalistoilta ja eilen kiersi lehdistötiedote, jonka mukaan sopimuksensa rikkoneiden Xbox Live -tilit on jäädytetty ja heidän Xbox One -konsolinsa tehty käyttökelvottomiksi.

Siitä seurasi spekulointimyrsky: voiko Microsoft todella etäsulkea pelikonsolin niin, että sitä ei pysty lainkaan käyttämään?

Tänään siihen saatiin vastaus: ei pysty. Alkuperäisessä tiedotteessa oli väärää tietoa ja ainoastaan käyttäjien Xbox Live -tilit on poistettu toistaiseksi käytöstä. Mysteeriksi jää, miksi alunperin kerrottiin, että "Microsoftin päättämäksi ajaksi rikkomuksen vakavuuteen perustuen, heidän Xbox Onensa ovat täysin käyttökelvottomia".

Ehkä originaalitekstin kirjoittajat ovat kovia verkkopelien fania. Tai päivityslatausten.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Yön kevyt peliaihein... Halusit tai et, Cand... >

Keskustelut (2 viestiä)

Orbon

15.05.2015 klo 13.42 9 tykkää tästä

Oli kyllä aikamoinen shokkiyllätys tämä Gears Of Wars -remasterointi. En millään olis voinu ees arvata että näin voisi käydä. Ihan täysin kyllä puun takaa iskettiin. On remasterit on sen verran harvinaisia nykyisin
lainaa
jpofdsjpio

15.05.2015 klo 15.43 4 tykkää tästä

Koska "Who would live without internet?"

Kyllä Microsoftin ajattelussa on todella syvällä se että Xbox ilman Liveä on käyttökelvoton paperipaino
lainaa

Kirjoita kommentti


536


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova