Tuorein sisältö

Ensimmäiset tiedot Arkham Knightin Lepakkotyttö-DLC:stä julki

07.07.2015 klo 19.00 | Luettu: 6516 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


Tulevasta Batman: Arkham Knightin Lepakkotytön hahmoon keskittyvästä DLC:stä on nyt julkaistu ensimmäistä kertaa tarkempia tietoja Entertainment Weeklyn artikkelissa. Arkham Originsin takana olleen WB Games Montrealin kehittämä Batgirl: A Matter of Family sijoittuu aikaan ennen vuoden 2009 Arkham Asylumin tapahtumia. Pelissä on mukana uusi alue, vesipuisto Seagate Amusement Park, jonne Jokeri on kidnapannut Lepakkotytön isän eli komisario Gordonin. Lepakkotytön avuksi pelastustoimiin ryhtyy Robin.

Aiemmin Arkham-sarjassa Oraakkelin roolissa nähty Barbara Gordon erottuu muista hahmoista tietokonetaidoillaan, ja niinpä "hakkerointi" näkyy myös hänen tavassaan taistella.

DLC hyödyntää vahvasti Arkham Knightissa esiteltyä "Dual Play" -moodia eli pelaaja voi vaihdella vapaasti hahmojen välillä nappia painamalla. Odotettavissa on siis astetta eeppisempää turparallia, kun Lepakkotyttö ja Robin pääsevät heristelemään oikeuden rautaisia nyrkkejään Jokerin ja Harley Quinnin suuntaan.

Luonnollisesti mukana on myös sivutehtäviä, keräiltäviä tavaroita ja pääsiäismunia DC Comicsin ystäville. Design-tuottaja Justin Vasquezin mukaan peli on "rakkauskirje alkuperäiselle pelille (Arkham Asylum), joka aloitti tämän ihmeellisen sarjan".

Batman: A Matter of Family tulee saataville Arkham Knight -kausipassin omistajille 14. heinäkuuta. Erikseen se tulee myyntiin viikkoa myöhemmin 21. heinäkuuta.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Watch Dogs -fiasko m... Toinen vinkkeli E3:n... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

JNJHL9

Rekisteröitynyt 07.07.2011

07.07.2015 klo 19.19

siis hetkonen?

eiks tää ookkaan samanlainen kun Harley Quinin ja Red Hoodin DLC:t?

Läpi 10 minuutissa?
lainaa
jpidfssdfijp

07.07.2015 klo 20.40 7 tykkää tästä

JNJHL9 kirjoitti:
siis hetkonen?

eiks tää ookkaan samanlainen kun Harley Quinin ja Red Hoodin DLC:t?

Läpi 10 minuutissa?


Ei tosiaan, tämä kestää luultavasti 30-45 minuuttia
lainaa
pikkuarska

Rekisteröitynyt 20.03.2008

08.07.2015 klo 01.41 1 tykkää tästä

"Arkham Originsin takana olleen WB Games Montrealin kehittämä"....

Kuulostaa *lupaavalta*. Joskohan saisivat joskus PC-version toimimaan. Originsiin taisi jäädä se riddler tower-bugi kokonaan jopa korjaamatta. Keskittyivät tekemään vain noita prkl DLC:tä.
lainaa
sleepyruby

08.07.2015 klo 09.44

Hitot lepakko-tytöstä. Harleylle oma peli. Sitten voisin jopa ostaa ensimäisen pelin tältä lafkalta.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova