Tuorein sisältö

Batman: Arkham Knightin PC-paikkauspäivitys edennyt testivaiheeseen

21.08.2015 klo 21.00 | Luettu: 4537 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Batman: Arkham Knightin surullisenkuuluisa PC-versio on vihdoin saamassa päivityksen. Asiasta kertoi Warner Bros. Interactive Entertainment. Steamiin julkaistun tiedotteen mukaan paikkauspäivitys on edennyt testausvaiheeseen ja, "jos kaikki menee hyvin, päivitys julkaistaan muutaman viikon sisällä".

Vaikka kyseessä on vasta "tilapäinen" päivitys, parannukset ovat varsin merkittäviä. Päivitys muun muassa vähentää ongelmia kuvataajuudessa, optimoi muistinkäyttöä, parantaa näytönohjainten suorituskykyä, korjaa alhaisten tekstuurien bugeja ja mekaanisilla kovalevyillä pelaamisen ongelmia.

Myös pelin sisäisiä asetuksia voi päivityksen myötä muokata enemmän. Kuvataajuutta voi nyt säätää 30/60/90FPS-asetuksilla, minkä lisäksi esimerkiksi hiiren herkkyyttä ja sulavuutta voi muokata mieleisekseen.

Lisää tietoja tulevan päivityksen sisällöstä löytyy täältä.

Warner työstää myös lisäksi ainakin valokuvausmoodia sekä ratkaisua alun esittelyruutujen ohittamiseksi, mutta ne eivät ehdi vielä tilapäiseen päivitykseen.

Lähde: Steam

V2.fi | Erkki Mervaala
< Konami haluaa tietää... Cities: Skylinesin l... >

Keskustelut (3 viestiä)

neekeri

21.08.2015 klo 21.14 8 tykkää tästä

Täytyy vain ihmetellä miten niin raakile versio pääsi ulos tuon tason ladolta...
lainaa
Aeko

21.08.2015 klo 23.20 1 tykkää tästä

Rakastin peliä (enemmän kuin useimmat) ja aistin kyllä Rocksteadyn rakkauden lisenssiään kohtaan, mutta PC-pelaajia kohtaan sen sijaan ei rakkautta liiemmin irronnut. Totaalinen katastrofi tämän näkyvyysluokan pelille ja PC-pelaajia kustiin kyllä aika huolella silmään.
lainaa
MJR2312

Rekisteröitynyt 03.09.2007

23.08.2015 klo 13.18

Ihan höpöhöpöpuuhastelua rajoittaa ruudunpäivitysnopeusasetus ennalta määriteltyihin. Tuskin on olemassa mitään syytä, miksei sitä voisi jättää täysin vapaasti valittavaksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova