Tuorein sisältö

Crackdown laajenee

10.05.2007 klo 22.26 | Luettu: 1890 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Microsoftilta saapuu lehdistötiedotteita sellaista tahtia, että heidän voisi kuvitella luulevan E3-messujen olevan käynnissä toukokuun alussa tänäkin vuonna. Tällä kertaa tiedote koskee yhtä allekirjoittaneen viimeaikojen lempipeleistä, Crackdownia ja sen uutta ladattavaa sisältöä.

Sisältö on saatavissa yllättäen jo tänään ja sitä löytyy sekä ilmaisena että maksullisena variaationa. Mukana on uusia ajoneuvoja, aseita, pelitiloja ja saavutuksia. Time trialeja on parannettu, jengit pomoineen voi palauttaa kaupunkiin vaikka peli olisikin läpi, autoja voi takavarikoida ja bonuksena on vielä "Keys to the City" -tila. Tämä tila on vähän kuin Garry's Mod Half-Life 2:een, eli pelaaja voi rakennella kaupunkiin itse vaikka jättimäisen rampin autohyppyjä varten.

800 pistettä maksamalla saa kolme uutta ajoneuvoa, neljä uutta järeää asetta, co-op -pelitiloja, 'cloaking' -laitteen ja dynaamisen katukilpa-ajokisa -pelitilan. Pelin mukana tulevan Halo 3:n moninpelibetan aukeamiseenkaan ei ole kuin 6 päivää. Crackdownia on myyty jo lähes miljoona kappaletta.

Voodoo Extremessä on aiheesta runsaasti kuvamateriaalia.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Piirrä oma pelihahmo... SEGA julkisti liudan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova