Tuorein sisältö

Tim Schafer kertoi Psychonauts 2:n juonesta

12.01.2016 klo 13.00 | Luettu: 5776 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Redditissä järjestetyssä AMA:ssa (Ask Me Anything) Double Fine Productionsin Tim Schafer vastasi muun muassa kysymykseen siitä, mikä Psychonauts 2:n juoni tulee olemaan.

"Psychonauts 2:n tarina on jotain sellaista, minkä halusin tehdä jo heti ensimmäisen pelin julkaisun jälkeen. Näinä välivuosina olen jatkanut niiden ideoiden päivittämistä, joten pelin tekeminen aloitetaan tarinaraakileella, aivo- ja pelimekaniikkaideoilla sekä pelimoottorilla (Unreal).

Psychonauts 2:ssa Raz pääsee vihdoin Psychonautsien päämajaan, mikä on ollut hänen elinikäinen toiveensa. Siellä hän näkee Sashan ja Millan heidän luonnollisessa ympäristössään - tekemässä kansainvälistä vakoilua. Mutta Razin mielestä koko organisaatiossa on jotain kummaa. Truman Zanotto on kateissa ja hänen varamiehensä on tehnyt paljon muutoksia organisaation suuntaviivoihin. Psyykkiseltä tutkimukselta ja rauhanturvaamiselta on vähennetty rahoitusta ja sitä on suunnattu epätavallisiin hankkeisiin, kuten paheksuttuun kuolleiden henkiinherättämiseen. Razille paljastuukin pian synkkiä asioita päämajan varjoista, mukaan lukien kaksoisagentteja ja menneisyyden pahuutta.

Razin oma sukuhistoria on keskeinen osa tarinaa ja Razin täytyy kohdata hänen perheensä kirouksen alkusyyt, sekä käsitellä "tyttöystävä"-termiä sekä sitä, mitä se todella tarkoittaa."


V2.fi | Manu Pärssinen
< Housemarquen Alienat... NewRetroArcaden teki... >

Keskustelut (3 viestiä)

kiitosei

12.01.2016 klo 15.57

Toiste en double finen tai tim schaferin tekeleisiin koske!
lainaa
edhu

13.01.2016 klo 06.49

kiitosei kirjoitti:
Toiste en double finen tai tim schaferin tekeleisiin koske!

Ei psychonauts niin huono ollut.
lainaa
Mirr5000

13.01.2016 klo 15.34

"sekä käsitellä "tyttöystävä"-termiä sekä sitä, mitä se todella tarkoittaa."

Jostain syystä narskahtaa korvaan pahanenteisesti Schaferin ollessa kapteenina.

http://ind13.com/wp-content/uploads/2015/05/Screen-Shot-2
lainaa
Rekisteröidy kommentoidaksesi.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova