Tuorein sisältö

NewRetroArcaden tekijöiltä uusi lelusotilasräiskintä Hypercharge

12.01.2016 klo 21.00 | Luettu: 3716 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Viime vuonna julkaistun virtuaalitodellisuussimulaattorin NewRetroArcaden takana ollut pelistudio Digital Cybercherries on julkistanut ensimmäisen virallisen pelinsä Hypercharge. Alpha-vaiheessa oleva moninpelattava räiskintä heittää pelaajan toimintafiguurin saappaisiin taistelemaan tavallisen kodin tarjoamassa ympäristössä. Pelin voisi kuvitella ottavan vaikutteita enemmän Small Soldiersista kuin Toy Storysta.

Pelissä on mahdollista luoda itselleen oma sankarihahmo eri materiaaleista ja osista. Mukana on myös runsaasti erilaisia lelumaailmaan sopivia ajoneuvoja, kuten kauko-ohjattavia autoja.

Hypercharge on rakennettu Unreal Engine 4:n päälle, jotta lelumaailman materiaalit ja tekstuurit saataisiin näyttämään mahdollisimman aidoilta.

Pelillä ei toistaiseksi ole julkaisupäivää, mutta pelin on tarkoitus saada julkaisunsa PC:llä ja Xbox Onella sekä Macilla ja Linuxilla. Pelin on määrä tukea myös VR-laitteita, mutta tarkempia tietoja pelin VR-ominaisuuksista ei vielä ole julkistettu.

Hyperchargeen voi käydä tutustumassa sen kotisivuilla.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Tim Schafer kertoi P... Homefront: The Revol... >

Keskustelut (2 viestiä)

fopsdfsjpoi

13.01.2016 klo 00.58

vois olla hyvä tai sitten perus kahden tähden arcadehöttöä

tässä olis muuten se loistava pohja everyone vs everyoneen. batmanit, hämikset, power rangersit, turtlesit, maskit, katuhait, predatorit, masterchiefit, mariot ja kaikki muut järkevät hahmot sais aika luonnollisesti sotimaan lelulaatikon pohjalta.
vois olla melkoinen rahasampo DLCllekin
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

13.01.2016 klo 10.56

Muovigraffat on kyllä omiaan Unreal Enginelle.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova