Tuorein sisältö

Street Fighter V kärsii lukuisista ongelmista heti julkaisupäivänä

16.02.2016 klo 19.00 | Luettu: 4863 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


Tänään julkaistu Street Fighter V kärsii lukuisista suuren kysynnän aiheuttamista serveriongelmista. Monen pelaajan yhteys serveriin on pätkinyt pahasti ja osa pelaajista ei ole saanut muodostettua yhteyttä lainkaan.

Serverit ovat olleet alhaalla jo tovin, mutta @SFVServer on vakuuttanut vian löytyneen ja korjaustöiden olevan käynnissä. Capcomin Yoshinori Ono onkin pyytänyt anteeksi SFV:n serveriongelmia Twitter-tilillään:


Virheilmoitukset ovat täyttäneet Twitterin lisäksi myös Steamin palautekanavat, mikä on vaikuttanut myös pelin käyttäjäarvioihin: Pelin Steam-arvosana on tällä hetkellä roimasti negatiivisen puolella. Suurimmiksi pulmiksi nousevat vikailmoitukset 21400, 1007 ja 2100d, minkä lisäksi osaa käyttäjiä vaivaavat myös muun muassa puutteet ohjaintuessa ja yleisesti pelin sisällönpuute.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Kotimaiset pikkusoti... Angry Birdsit opetta... >

Keskustelut (3 viestiä)

Viljami_QS_alNusra

16.02.2016 klo 19.39 1 tykkää tästä

Niin kuin aiemmassa SFV-uutisessa kysyin; kuka näitä bugisia japsipopsimätkypotkupaskoja enää jaksaa? Joku cuckold viel kehtas inistä vastaan. Voi saatanan beta male
lainaa
destev

16.02.2016 klo 21.27


Viljami_QS_alNusra kirjoitti:

Niin kuin aiemmassa SFV-uutisessa kysyin; kuka näitä bugisia japsipopsimätkypotkupaskoja enää jaksaa? Joku cuckold viel kehtas inistä vastaan. Voi saatanan beta male

Jäikö uutinen lukematta? "...SUUREN KYSYNNÄN aiheuttamista serveriongelmista." Aika monelle näyttää kelpaavan. Sitäpaitsi ongelmat servereissä eivät johdu pelin laadusta, vaan verkon ja laitteiston laadusta ja konfiguroinnista. Että menehän itkemään äitis kainaloon.
lainaa
hidfsofsdjpi

16.02.2016 klo 22.09

Täähän on ihan perus. "Liikaa pelaajia" koska pelifirma on laskelmoinut että muutaman viikon päästä peliä pelaa enää näin moni ja serverikapasiteetti on laskettu heidän varaansa koska "ketä kiinnostaa ne pelin julkaisupäivänä ostaneet"
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova