Tuorein sisältö

Vaikuttaako Resident Evil Village liian pelottavalta? Ei hätää, nyt pelin hahmoihin voi tutustua nukkeanimaation kautta

30.04.2021 klo 20.10 | Luettu: 1774 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCapcom on jatkanut jälleen hieman erilaista markkinointiaan pian ilmestyvän Resident Evil Villagen kanssa. Varsinkin Aasiassa pelin jättimäinen vampyyrinainen Lady Dimitrescu on ollut vahvasti mukana mainonnassa tämän herätettyä paljon huomiota internetissä.

Viimeisimmässä mainostempauksessa Lady Dimitrescu on jälleen keskiössä mutta tyyliltään se on hyvin erilainen aiempiin verrattuna. Capcom nimittäin julkaisi Resident Evil Villagen hahmoja käyttävän nukkeanimaation ja sen ensimmäinen osa on katsottavissa YouTubessa.

Animaatiota ei ole toistaiseksi saatavilla edes englanniksi tekstitettynä mutta hauskan animaation sisältö on pitkälti hyvin itsestään selvää. Pelisarjalle uskollisesti ja vampyyrihahmolle sopivasti mukana on myös ämpäreittäin verta mutta se on toteutettu huovalla ja naruilla, joten animaation sopii herkkähermoisillekin.

Jos taas itse Resident Evil Village -peli ei pelota liikaa, niin Capcom julkisti aiemmin tällä viikolla pidentävänsä
sunnuntaina kello 03.00 Suomen aikaa alkavan demon peliaikaa alkuperäisestä 24 tunnista kokonaiseen viikkoon eli demo on pelattavissa maaliskuun 10. päivään kello 03.00 saakka.

Pelaajat voivat pelata demoa 60 minuutin ajan ja se tulee olemaan saatavilla Xbox One-, Xbox Series X|S-, Steam-, Stadia-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -alustoilla.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Minikonsolit ovat me... Kesällä ei sittenkää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova