Tuorein sisältö

Steamin pelipakettien hinnat tippuvat sen perusteella kuinka monta peliä omistaa jo valmiiksi

03.03.2016 klo 19.00 | Luettu: 6633 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Steamin pelipaketit ovat tähän mennessä olleet samanhintaisia riippumatta siitä, omistaako pelaaja jo joitakin pakettiin kuuluvista peleistä.

Nyt Valve on ottanut käyttöön uuden ohjesäännön, joka mahdollistaa joustavan hinnoittelun pelibundlejen ostajille. Valve on lähettänyt pelikehittäjille ja -julkaisijoille muistion koskien Steamin hinnoittelua. Asiasta uutisoi ensimmäisenä PCGamesN, joka sai muistion käsiinsä.

Muistion mukaan jatkossa asiakas maksaa vain niistä Steam-bundlejen sisältämistä tuotteista, joita asiakas ei vielä omista. "Tämä antaa tuotesarjojenne parhaille faneille mahdollisuuden täydentää kokoelmansa saamalla hyvä tarjous puuttuvista tuotteista Bundlejen kautta", Steamin muistiossa kerrotaan.

Valve on jo tuonut käytännön omiin peleihinsä. The Complete Valve Pack maksaa kokonaisuutena 91,80e, mutta paketin hinta putoaa määrällisesti sen mukaan kuinka monta paketin peliä pelaaja jo omistaa. Myös esimerkiksi Headup Games Complete Bundle tukee jo käytäntöä.

Näyttäisi siltä, että kyseessä ei ole kuitenkaan koko Steamin valikoimaan vaikuttava, pakollinen uudistus, vaan pelikehittäjät ja -julkaisijat voivat myös olla hyväksymättä uutta käytäntöä. Moni suurista kehittäjistä ei ole vielä lähtenyt mukaan joustavaan hinnoitteluun, ja ainakaan LucasArtsin tai Telltalen pakettien hintoihin ei pelien omistaminen toistaiseksi vaikuta.

Valve ei ole vielä ehtinyt tehdä virallista julkistusta uudelle hinnoittelurakenteelleen.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Kuka nyt lisäsisällö... Table Top Racing: Wo... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

joepasdfspij

03.03.2016 klo 20.20 4 tykkää tästä

Doh mä jo luulin että jos omistan 100 peliä Steamissa niin pelipaketit ovat minulle halvempia kuin jollekin joka omistaa 0 ihan sama mitä pakettia olen ostamassa

Olis ollut ultimaattinen hoardaajien ominaisuus kun miljoona peliä omistamalla saat seuraavat lähes ilmaiseksi
lainaa
Yazu

03.03.2016 klo 21.10 8 tykkää tästä

Tätä on odotettukin. Yllättävän pitkään siinä menikin.
lainaa
Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

04.03.2016 klo 07.47 5 tykkää tästä

Taas on rahan tuhlaaminen peleihin hitusen helpompaa! Mahtavaa.
lainaa
Kheetor

04.03.2016 klo 08.50 3 tykkää tästä

No jes, tätä onkin odotettu vasta siitä lähtien kun Steam on ollut olemassa. Kiitos gaben "after 9 years in development hopefully it will have been worth the wait"
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova