Tuorein sisältö

The Divisionin saloja saattoi paljastua datakaivelulla

07.03.2016 klo 13.02 | Luettu: 4020 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tom Clancy's The Division julkaistaan aivan pian. Sen voi kuitenkin ennakkoladata ja Eurogamer uutisoi, että datatiedostoja kaivelemalla on saatu selville yhtä sun toista.

Vahvistamattomien tietojen mukaan pelin kampanjatilassa on ainakin 26 päätehtävää, mutta yhdestä niistä saattaa olla kolme eri versiota ja yksi tehtävä tullee vasta DLC:ssä - tai ilmaisena päivityksenä.

Tiedostoista löytyi myös viittauksia Brooklyniin, eli alueeseen, josta nähtiin väläyksiä kun The Divisionia alkujaan esiteltiin, mutta johon ei pelissä ainakaan julkaisun yhteydessä vielä pääse. Sekin liittynee tulossa olevaan lisäsisältöön. Päivitys (ja spoileri) : Eurogamer kertoo lisää Brooklynistä.

Eurogamerkin kuitenkin toteaa, että vaikka tiedostoista löytyy monenlaista, on mahdotonta tietää, mikä on varsinaiseen peliin päätynyttä. The Divisionia on kehitetty pitkään ja sen sisältö on varmasti muuttunut moneen kertaan. Tällaisia ovat muun muassa viittaukset neljänteen ryhmittymään nimeltä Bratva... ellei se ole sitten joskus palaamassa peliin.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Blizzardin Overwatch... Ehkä tämän arvasi: F... >

Keskustelut (1 viestiä)

VituttaaTViljami

07.03.2016 klo 14.36 6 tykkää tästä

Perus ubicuck, kaikki pelissä valmiina, mutta ripotellaan ylihinnoiteltua puolituntista "exclusive"-paskaa ympäriinsä pitkin vuotta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova