Tuorein sisältö

Mass Effect Andromedan juoni paljastui EA:n markkinointikyselystä

30.03.2016 klo 21.30 | Luettu: 3396 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Yksityiskohtia Biowaren tulevasta Mass Effect Andromedasta on paljastunut ennen aikoaan Electronic Artsin markkinointikyselyn vuodettua verkkoon.

Kyselyssä kuvaillaan peliä seuraavanlaisesti:

"Mass Effect Andromeda vie pelaajat kauas Linnunradasta Andromedan galaksiin, jossa pelaajat taistelevat uuden kodin puolesta vihamielisessä ympäristössä - jossa ME olemme avaruusolioita - kuolettavaa alkuperäisrotua vastaan, joka haluaa pysäyttää meidät.

Koe matkustuksen ja tutkimisen vapaus usean planeetan saumattomasti jatkuvassa avoimen maailman galaksissa, joka on täynnä löydettävää. Pelaa armeijan kouluttaman erikoisjoukon komentajana intensiivisessä kolmannen persoonan ammuskelupelissä, joka sisältää syvän kehitys- ja muokattavuusjärjestelmän.

Tämä on ihmiskunnan tarinan seuraava kappale, ja pelaajan tekemät valinnat pelin edetessä lopulta määrittävät selviytymisemme Andromedan galaksissa."


Pelisarja näyttäisi nyt siirtyvän aiemmista juonikuvioista kauemmaksi toiseen aikaan, jossa tällä kertaa ihmiskunta etsii uutta kotia. Aiemmat paljastukset ovat vihjanneet ihmiskunnan lisäksi myös monen muun Linnunradan rodun seuraavan matkalle Andromedaan. Vajaa vuosi sitten paljastui, että Andromedassa vastassa on kaksi eri rotua Remnantit ja Khetit.

Uusimmat paljastukset ovat vasta osa kyselyä, joten on täysin mahdollista, ettei kaikki paljastunut välttämättä tule osaksi lopullista peliä. Kyselyssä tiedusteltiin myös pelin ominaisuuksien miellyttävyyttä ja kiinnostavuutta.

Seuraavat suuret julkistukset Mass Effect Andromedasta saadaan todennäköisesti kesäkuun E3-messuilla.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Vielä ehdit voittaa ... Massiivista Final Fa... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

30.03.2016 klo 22.33 5 tykkää tästä

"Mass Effect Andromeda vie pelaajat kauas Linnunradasta Andromedan galaksiin, jossa pelaajat taistelevat uuden kodin puolesta vihamielisessä ympäristössä - jossa ME olemme maahanmuuttajia - kuolettavaa "rajat kiinni" porukkaa vastaan, joka haluaa pysäyttää meidät.
lainaa
vpiojhdsdhpi

31.03.2016 klo 10.01

Noniin sitten juoni vaihtoon niinkuin viimeksikin

Kuulostaa muutenkin vähän pöhköltä. Onko pelaaja nyt sitten joka tapauksessa oranssisilmäinen pahisvalloittaja? Voi hiukan rajoittaa tuota pelaajakuntaa. Vai onko vaan ihan sama ME1-3 juoni jossa mentiin vieraiden planeetoille ilmoittamaan että iso paha tulee vähän eri tavalla esitettynä
lainaa
Liimaletti

31.03.2016 klo 20.18

Olen äärimmäisen yllättynyt, jos EA uskaltaa julkaista mitään muuta kuin täysin poliittisesti korrektia tuhnua. Tuon juonikuvauksen perusteella siihen olisi potentiaalia, mutta ei EA:lla ole pokkaa siihen. Hyvä esimerkki on Dragon Age pelisarja, jossa periaatteessa on rotujen välinen viha ja jännite valloillaa, mutta se ei peleissä näy oikeastaan mitenkään. Ei sillä, että peleissä PITÄISI aina olla rotuvihaa tai muuta, mutta jos näin kokoajan pelissä puhutuaan, sen pitää olla jotain muutakin kuin vain sanahelinää. Voisivat The Witcheristä ottaa mallia.

Tämän pelin kehitys on muutenkin ollut aika kuoppainen, että saas nähdä mitä sieltä lopulta tulee.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova