Tuorein sisältö

BioWare ei aio enää päivittää Mass Effect: Andromedaa

20.08.2017 klo 14.00 | Luettu: 2603 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Aiemmin tänä vuonna ilmestynyt Mass Effect: Andromeda nyt lopullisesti valmis. BioWare kertoi tuoreimman 1.10-päivityksen jäävän pelin viimeiseksi.

Ongelmantäytteisen alun jälkeen peliä paikanneet ja hioneet paketit ovat olleet räätälöityjä fanien toiveiden mukaan. Korjaukset ovat lisänneet inventaariopaikkoja, hioneet animaatioita, lisänneet kustomointia ja niin edelleen.

Tekijät kertovat tiedotteessaan jatkavansa Pathfinderin tarinaa vielä novellein ja kirjoin, mutta pelisuunnitelmia ei enää ole.

Sen sijaan moninpelille piisaa vielä rakkautta ja lämpöä. Siitä vastaavan osaston on määrä kertoa lähiviikkoina uusista tehtävistä, hahmopaketeista, päivityksistä sekä N7-päivän ohjelmasta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Yön kevyet peliaihei... Star Warsin avaruust... >

Keskustelut (3 viestiä)

Joni

20.08.2017 klo 15.48 7 tykkää tästä

No mitä saatana. Ihan turhaan ihmiset haukkuivat tätä peliä. Itse nautin pelistä hyvin paljonkin.
lainaa
gsgvf

20.08.2017 klo 17.38 7 tykkää tästä

Polttakaa se tulella !!!
lainaa
myfaceistired

21.08.2017 klo 12.11 6 tykkää tästä

Ei ne "haukut" tyhjästä kaikuneet. Pelatessani erästä tehtävää jossa piti meteoriittiä tutkia. Kun se oli löydetty, kesken kaiken tämä tehtävä lakkasi toimimasta kun iski bugi, meteoriitti lähti ilmeisesti takaisin taivaaseen ja peliä ei voinut mustan ruudun jälkeen jatkaa. Tämä oli vain yksi esimerkki silloisista bugeista joita oli julkaisun jälkeen aivan liikaa. Pelkät animaatiobugit eivät haittaa mutta ne jotka keskeyttivät etenemisen tai kaatoivat pelimekaniikan kokonaan haittasivat. Jätin pelin kesken mutta ehkä tämän uusimman päivityksen myötä voisi aloittaa uudelleen. Aiemmat sarjan pelit on tullut pelattua läpi ja varmasti tämäkin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova