Tuorein sisältö

Oculus Riftin ja HTC Viven toimituksissa viivästyksiä - syynä komponenttikato ja laskutusongelmat

03.04.2016 klo 11.00 | Luettu: 3003 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Sekä Oculus Riftin että HTC Viven ennakkotilauksissa on ollut laajamittaisia ongelmia. Virtuaalitodellisuuspäähineitä tilanneet asiakkaat ovat valittaneet joko myöhästyneistä toimituksista tai heidän tilauksiensa peruuntumisesta.

Eilen Oculus Riftin toimitusjohtaja Brendan Iribe kertoi Twitterissä, että ensimmäisten Riftien toimitukset saadaan matkaan hitaammin kuin he olivat alunperin odottaneet. Hyvitykseksi kaikki ennakkotilaukset ovat nyt postimaksuttomia.
Riftin ennakkotilanneet saivat eilen anteeksipyytelevän sähköpostin, jossa kerrottiin viivästysten johtuvan "odottamattomasta komponenttivajeesta". Sähköpostin mukaan tilausten tilaa päivitetään viimeistään 12. huhtikuuta.

Ensi tiistaina julkaistavan HTC Viven ongelmat ovat puolestaan liittyneet luottokorttien maksuihin. Moni käyttäjä on tällä viikolla yrittänyt maksaa vr-laitettaan, mutta luottokortteja ei ole hyväksytty maksuvälineiksi. Tämän jälkeen uusia yrityksiä maksaa ei ole voinut tehdä saman tilauksen yhteydessä, mikä on johtanut tilausten perumisiin.

HTC Vive on kommentoinut asiaa seuraavasti:

"Tämän viikon HTC Viven tilauksia suorittaessa rahoitusalan laitosten käsittelyongelmista johtuvat automaattiset peruutukset vaikuttivat muutaman yksilön tilauksiin. Työskentelemme aktiivisesti korjataksemme tilanteen, ja olemme jo saaneet joidenkin asiakkaiden tilaukset korjattua. Haluamme vakuuttaa asiakkaillemme, että teemme töitä heidän kanssaan käsitelläksemme heidän maksunsa, jotta he voisivat vastaanottaa Viven silloin, kun he sen odottivat saavansa. Jos ennakkotilasit Viven, rohkaisemme ottamaan yhteyttä omaan rahoitusalan laitokseesi ja ilmoittamaan tulevista veloituksista."

Oculus Riftin ennakkotilauksia alettiin postittamaan tänä maanantaina, ja HTC Vivet lähtevät liikkeelle ensi tiistaina 5. huhtikuuta.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Aprilli vei yön kevy... Final Fantasy XV:n o... >

Keskustelut (1 viestiä)

Yazu

04.04.2016 klo 19.17

oho! petteri 12v yritti ostaa isin luottokortilla htc vive mutta luottokortin rajoitus pelasti perheen perikadolta :D
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova