Tuorein sisältö

V2.fi vilkaisi: Call of Duty: Black Ops III - Eclipse

02.05.2016 klo 10.49 | Luettu: 2726 kertaa | Teksti: Esa Toikkonen

Viimeisin Call of Duty on totuttuun tapaan laajentunut säännöllisesti julkaistavilla lisäpaketeilla, jotka ovat tarjonneet verkkopeliä ja Zombie-tilaa laajentavia lisäyksiä. Black Ops III:n toinen DLC-paketti kantaa nimeä Eclipse ja se sisältää 4 uutta verkkomoninpelikarttaa ja yhden Zombie-tilan kentän.


Moninpelikartoista Verge tuottaa pelisarjan konkareille nostalgisia hetkiä. COD: World at Warista tuttu Banzai-kartta on kokenut pientä pintaremonttia ja nykyään pelisarjassa käytetyt rakettilaukut sekä vedessä uimisen mahdollisuus on huomioitu tekemällä pieniä muutoksia karttaan. Kolme muuta karttaa ovat täysin uusia, mutta valitettavasti niistä paistaa täysin kiinnostuksen puute luoda jotain uutta ja mieleenpainuvaa. Geneeriset maisemat ja mielenkiinnottomat putkimaiset tilat ovat välipalana ihan kivoja, mutta nämä unohdetaan viimeistään silloin, kun seuraava karttapaketti saapuu ladattavaksi.


Eclipse vie zombijahdin trooppiselle Zetsubou No Shiman saarelle. Saaren luonnonläheinen synkkyys tuo hieman vaihtelua aiempiin zombie-karttoihin, mutta muuten pelaaminen on jotakuinkin sitä tuttua vanhaa. Sama päätelmä kuvaa hyvin koko Ecplipse-pakettia - samaa tuttua juttua ilman suurempia hyviä uusia ideoita. Kartat ovat kelvollisia, mutta ne eivät nouse lähellekään sitä parasta tasoa, mitä pelisarjassa on nähty. CODin aktiivipelaajille paketti tuo ihan kivaa pikku vaihtelua suolaisella hinnalla, mutta satunnaispelaajan ei kannata koskea lisäpakettiin – siitä ei jää tarpeeksi käteen suhteutettuna sen hinnoitteluun.


V2.fi | Esa Toikkonen
< Nostalriuksen ylläpi... Take-Twon seuraava p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova