Tuorein sisältö

Overwatch jyrää! Mäiskeessä mukana jo 7 miljoonaa pelaajaa

03.06.2016 klo 15.00 | Luettu: 4865 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Blizzardille ei ole mitenkään uutta, että sen tekemä peli menestyy pikavauhtia, mutta Overwatchin miljoonamenestys on silti tullut melkoisen nopeaa tahtia.

Reilu viikko sitten julkaistussa pelissä on nimittäin jo yli seitsemän miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa, kertoo Eurogamer.

Pelaajamiljoonat eivät kuitenkaan välttämättä vastaa myytyjen pelien määrää, sillä samassa perheessä yhtä peliä voi pelata useampikin pelaaja. Blizzardin mukaan peliä on pelattu yhteensä jo yli 119 miljoonaa tuntia.

V2.fi:n Overwatch-arvio on tulossa ensi viikolla.

V2.fi | Manu Pärssinen
< The Order: 1886:n te... Segan ihmepojan kolm... >

Keskustelut (3 viestiä)

Ratigula

03.06.2016 klo 18.42 2 tykkää tästä

Erittäin pettynyt kyseiseen peliin. Selvästi blizzardin huonoin tekele. Project Titanista piti ilmeisesti yrittää jotain pelastaa mitä oli pelastettavissa...
lainaa
valivali

04.06.2016 klo 00.57 1 tykkää tästä

Ratigula kirjoitti:
Erittäin pettynyt kyseiseen peliin. Selvästi blizzardin huonoin tekele. Project Titanista piti ilmeisesti yrittää jotain pelastaa mitä oli pelastettavissa...


Tuskinpa sellaista megapeliä edes on, johon joku ei olisi syystä tai toisesta "pettynyt". 7 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää kuitenkin kertoo pelin onnistuneen tarjoamaan sitä, mitä kuluttajat haluavat.
lainaa
Gaeryc

Rekisteröitynyt 17.04.2007

04.06.2016 klo 18.25 1 tykkää tästä

Itse tykännyt tästä ihan sikana vaikkei fps yleensä uppoa, mutta menee nautinnolliseksi vasta kun on linjanpäässä vähintään kaksi kaveria niin saa tiimeistä fiksuja. Hahmoluokissa on vaan niin pirusti eroja ja niin moni asia on loppuunasti mietitty ja viilattu, todella viimeistellyn oloinen peli. Refleksiräiskijöillekin on omat hahmonsa mutta hyvin löytynyt tyyppejä joilla pärjää vähän hitaampikin räiskijä jos vaan abilityt tuntee oikein ja tekee yhteistyötä tiimin kanssa eikä vaan rynnistä sokkona (tämänkin takia kaverit melkein pakollisia)

Servutkaan eivät ole temppuilleet ollenkaan avoimessa betassa tai julkaisussakaan.
Muokannut: Gaeryc 04.06.2016 klo 18.28 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova