Tuorein sisältö

System Shockin uusi versio sai Kickstarter-tavoitteensa täyteen kymmenessä päivässä – uusi versio demosta saatavilla

11.07.2016 klo 17.00 | Luettu: 3103 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Vuoden 1994 peliklassikon System Shock uuden version Kickstarter-joukkorahoituskampanja on saavuttanut 900,000 dollarin minimitavoitteensa hieman yli kymmenessä päivässä.

Uutta versiota kehittävän Nightdive Studiosin toimitusjohtaja Stephen Kick kiitti tukijoita Kickstarter-kampanjasivuilla: "Ei voi sanoin kuvailla, kuinka kiitollinen Nightdiven väki on yli 14,000 tukijalle, jotka päättivät luottaa meihin – meillä on huisin hauskaa rakentaa System Shockia uudelleen, ja olemme siitä kaikesta teille kiitollisuuden velassa! Kiitos, kiitos, kiitos!!!"

System Shock julkaistaan ensi vuoden lopulla PC:lle ja Xbox Onelle. Mikäli kiritavoite 1,1 miljoonaa dollaria tulee rahoitetuksi, saa uusi versio julkaisunsa myös Macille ja Linuxille.

Kehittäjä ehti viime viikon lopulla jo päivittää kampanjasivuilla julkaistua ilmaista pre-alpha-demoa, joka sisältää alkuperäisen pelin ensihetket Unity-pelimoottorille uudelleen rakennettuna. Demo on ladattavissa niin Gog.comissa, Steamissa kuin Humble Storessakin.

Tällä hetkellä kampanjalla on kasassa noin 950,000 dollaria. Katso kampanjan julkaisuvideo alta:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Pokemon GO saa ihmis... Batman: Return to Ar... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kuruwin

Rekisteröitynyt 24.05.2014

12.07.2016 klo 17.37

Harmi että tästä tuli PC/Xbox eksklusiivi. Pitää varmaan tyytyä siihen kiilotettuun steam versioon.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova