Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Call of Duty: Black Ops 3 Descent DLC

29.07.2016 klo 13.23 | Luettu: 3310 kertaa | Teksti: Esa Toikkonen

Kolmannen Black Opsin vuosi alkaa kääntyä pikkuhiljaa loppusuoralle, mutta maksullista lisäsisältöä tiputtelee vielä pikkuhiljaa bittitaivaalta. Hiljattain julkaistu Descent on sarjassaan kolmas Black Opsin maksullinen laajennus ja se tarjoaa totuttuun tyyliin neljä kappaletta verkkomonipelikarttoja ja yhden kartan zombien teurastamiseen keskittyvään pelimuotoon.


Moninpelikartoissa nähdään tuttuun tyyliin futuurisia sokkeloita, tuttuja maisemia ja vähän muuta. Black Ops II -veteraanit varmasti muistavat Raid nimisen kartan vesialtaineen kaikkineen. Se on tehnyt tyylikkään paluun Empire-nimellä. Tuttu kartta on koristettu antiikin Rooman tyyliin ja se näyttääkin melko näyttävältä. Seinäjuoksua ja uimisominaisuutta on huomioitu hieman, mutta muuten kartta pysynyt esikuvalleen uskollisena.


Täysin uusia karttoja ovat Rumble, Berserk ja Cryogen. Ensimmäinen näistä sijoittuu suurien robottien taistelustadionille ja sitä ympäröiviin käytäviin. Keskellä on aukeampi hiekka-alue, jossa robottien raadot toimivat hyvinä suojina. Ympäröivät käytävät ovat taasen tuttua geneeristä käytävärimpsua. Berserkissä matkataan talviseen viikinkikylään, jossa avoimuutta on selkeästi enemmän. Se onkin näistä täysin uusista kartoista selkeästi paras pienine yksityiskohtineen ja viikinki-henkeen sopivine mökkeineen.


Pahamaineiset kriminaalit on laitettu tuomiolle jään sisään ja taistelu tapahtuu näiden kylmien patsaiden ympärillä. Käytännössä tämäkin kartta on täynnä kapeita käytäviä ja hieman isompia aulatiloja. Yleisesti moninpelikartat ovat hyvin huomioineet pelin ominaisuuksia ja niiden suunnitteluun on varmasti käytetty rutkasti aikaa, mutta ideat tuntuvat olevan lopussa, varsinkin näissä tylsissä käytävärimpsuissa. Jos näiden takia löisin 15 euroa tiskiin, niin olisin varmasti pettynyt. Koko paketin ydin onkin Raidin uusintaversio, jonka vuoksi moni COD-fani siirtää pennosensa palveluntarjoajan tilille.


Zombie-pelimuodon uusi Gorod Krovi -kartta vie pelaajan toisen maailmansodan henkiseen Stalingradin kaupunkiin, jonne zombit ja lohikäärmeet ovat eksyneet. Taivaalla lentelevät lohikäärmeet ovat mielenkiintoisen oloinen idea, mutta käytännössä ne käyvät pelikentän läheisyydessä satunnaisesti vain syöksemässä tulta pelaajien niskaan. Pelimuodon perusidea ei siis ole muuttunut mihinkään. Alue on mukavan suuri ja muuttuu melko haastavaksi nopeasti. Elävien kuolleiden mestausalueena Gorod Krovi onkin parasta, mitä Black Ops 3:ssa on tähän mennessä nähty.


Playstation 4 -pelurit pääsevät uuden mappipaketin kimppuun vaikka heti. Laajennus rantautuu Xbox One - ja PC-pelaajien saataville elokuussa. Hintaa paketilla on noin 15 euroa ja se sisältyy pelin kausipassiin.
V2.fi | Esa Toikkonen
< Tamperelainen Trapli... Mafia III:n Cassandr... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova