Tuorein sisältö

Playstation 4 Neo esittäytyy ensi kuussa? Päivitetty: Siltä näyttää

10.08.2016 klo 09.55 | Luettu: 7956 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Päivitys (10.8. klo 9:55): BusinessInsider uutisoi, että kutsuja syyskuun 7. päivän "PlayStation Meeting" -tilaisuuteen on nyt saapunut yhdelle jos toisellekin. Heidänkin mukaansa on todennäköistä, että tehokkaampi PS4 saa ensi-iltansa tuossa tilaisuudessa, jossa kutsun mukaan kerrotaan "yksityiskohtia PlayStation-bisneksestä".

Alkuperäinen uutinen (8.8. klo 17:00):
Pelien jättitapahtuma Gamescom on ensi viikolla, mutta Microsoft ei pidä siellä omaa tilaisuuttaan, eikä nähtävästi Sony tai Nintendokaan. Koska sitten kuullaan Project Scorpiosta, PS4 Neosta tai NX:stä? No, ainakin Neosta ensi kuussa, mikäli GamesRadarin huhuilu pitää paikkansa.

Lähteenä on ranskalainen sivusto Gameblog, jonka lähteet kuhisevat, että Sony olisi pystyttämässä tapahtumaa New Yorkiin syyskuun 7. päivänä. Ehkä touhu on hypetystä lokakuussa julkaistavalle Playstation VR:lle, mutta kaikin mokomin "Neostakin" voisi jotain lisää kertoa - varsinkin kun toinen huhu uumoilee, että ne kaksi julkaistaisiin yhtä aikaa.

Syyskuun puolivälissä on myös Tokyo Game Show, joka sekin voi olla potentiaalinen Neon paljastelupaikka, mutta myös PS4 julkistettiin New Yorkista. On myös huhuttu, että Nintendo kertoisi NX:stä vain vähän ennen Tokyo Game Showta, joten Sonyn pläjäytys ennen sitä toimisi myös hypeä ehkäisevänä markkinointikikkana.


V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi kokeili: Trivi... No Man's Skyn luoja ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Keanureeves

09.08.2016 klo 12.36 2 tykkää tästä

Keanu Reeves, Keanu Reeves
lainaa
Konttoripoika

10.08.2016 klo 11.39

Konttaan...
lainaa
PCMasterRace8

13.08.2016 klo 20.54 1 tykkää tästä

Gaystation 4 on huonoin Gaystation mitä on tehty. Varmastikkin Gaystation 4 Neo on vieläkin huonompi. Pelialustoissa huonoin laite.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova