Tuorein sisältö

Väläyksiä PS4Pron peleistä, pidempi Tomb Raiderista sekä vielä loput tiedonjyvät

08.09.2016 klo 13.00 | Luettu: 7099 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Noniin, eiköhän näillä ole PS4Pro-uutiset hetkeksi taputeltu. Tässä vielä videota laitteen grafiikkakykyjä esittelevistä peleistä, sekä pidempi pätkä Rise of the Tomb Raiderista.

Tomb Raiderista kerrotaan myös löytyvän asetus, jolla 30 FPS ruudunpäivitysnopeuslukituksen saa avattua. Tekijöiden mukaan FPS nousee jopa yli 45 FPS:ään.

PlayStation 4 Pron Share-nappi ottaa 4K-ruutukuvia, mutta video on rajattu 1080-resoluutioon.

Destructoid kertoo, että Horizon Zero Dawn ei tue natiivisti 4K-resoluutiota, vaan se skaalataan oikeaan kokoon. Tekijät vakuuttavat, etteivät useimmat eroa huomaa.

Destructoid muistuttaa myös, ettei laitteessa ole UHD-asemaa, eli 4K-Blu-Rayt eivät toimi. HDR-värimaailman tuki saapuu kaikille PS4-konsoleille ensi viikon päivityksessä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< PlayStation 4 Pron t... Pokémon GO Plus julk... >

Keskustelut (7 viestiä)

HuonoVitsiHermanni

08.09.2016 klo 14.02 2 tykkää tästä

Heh, 1:50 kohta tuossa videossa. "NOSTAKAA RESOLUUTIO!!" - "Entäpä tekstuurit?" - "LASKEKAA NE!!"
lainaa
surameew

08.09.2016 klo 16.13

"Horizon Zero Dawn ei tue natiivisti 4K-resoluutiota, vaan se skaalataan oikeaan kokoon. Tekijät vakuuttavat, etteivät useimmat eroa huomaa."
Skaalaamalla kuvanlaatu voi parhaimmillaan säilyä yhtä hyvänä, jos pikselit sopii täydellisesti toisiinsa, mutta muussa tapauksessa kuvanlaatu heikkenee aina ja selvästi. En kyllä ymmärrä miksi konsolin pitäisi skaalata kuva, näytöt kyllä osaa itse skaalata kuvan täyttämään koko näyttöala. Ehkä tällä tavalla yritetään välttää nykytelevisioiden surkeat filtterit, jotka on useimmissa oletuksena päällä.

"FPS nousee jopa yli 45 FPS:ään"
XD Tosiasia on, että monet pelit vain tarvitsee sen 60fps, eikä 45 paljoa auta. Esimerkiksi nopeatempoinen 2d-toimintapeli on inhottava pelata alle 60fps.
lainaa
Bobby

08.09.2016 klo 16.56

Onko tälle oikeasti kysyntää? Käytännössä olemattomat erot ja 4k blurayt ei toimi.
Eipä siinä, eihän se tyhmä ole joka pyytää.
lainaa
Hihheli

09.09.2016 klo 00.51 1 tykkää tästä

PuuCee-pelaajilla on taas tippa linssissä, 400 egen kone pyyhkii PuuCeilla lattiaa. Taas ihmiskunnalla on yksi syy lopettaa buginen PuuCee-pelaaminen for good.

Sitten kun vielä ottaa VR:n Pro:n kaveriksi, niin siinähän onkin huippusetti alle kolmanneksella mitä FägelusRift + "teho"-PuuCee kustantaa. Ja sen verran tekniikan kärjessä PuuCee-virtuaalimaailma on, että siitä puuttuvat käsiohjaimet (on tosi näppärää käyttää näppäimistöä ja hiirtä virtuaalikypärä päässä, eikös?)

Ps. Itse lopetin jo muutama vuosi sitten, kiitos jatkuvan patchin lataamisen, ajurien päivittämisen ja komponenttien vaihtelun. Se aika mitä meni tuohon bugiralliin, oli tuplasti se mitä pystyi pelaamaan. Never again, PC on kuollut (pelialustana).
lainaa
jonitzu

09.09.2016 klo 04.48

kyllä ps4 pyyhkii puuceella lattiaa, jopa 45 fps, sepäs hämmästyttävää!!!!! en ole ikinä ennen nähny peliä +30!
lainaa
wilbur

10.09.2016 klo 21.58

Nyt on konsolitkin menneet pelleilyksi.Julkaistaan tälläisiä 1.5 versioita kesken sukupolven.No koko peliala alkaa olla aika mielenkiinnotonta.Tärkeintä tuntuu olevan se että peli näyttää elokuvalta ja mahdollisimman realistiselta.Minulle pelit ovat aina olleet pakoa todellisuudesta mielikuvitus maailmaan ja silloin toimii paremmin värikkäät ja leppoisat peli maailmat eikä nämä nyky ajan synkistely perseilyt.
lainaa
wilbur

10.09.2016 klo 22.04

Tuo Tomb raiderikin näyttää olevan yhtä putki juoksua höystettynä napin painalluksella.Onhan se grafiikoiltaan upeaa jälkeä muttakun kaikki nuo pelit tarvitsee tehdä samalla tyylillä.Juokse eteenpäin ja paina oikeassa kohdassa nappia x.Ykkös tombba on edelleen yksi parhaista seikkailu peleistä mitä on tehty.Siinä joutui käyttämään järkeä ja hypyt vaativat taitoa.Pelin tunnelma oli muutenkin aika maaginen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova