Tuorein sisältö

Vanhan koulukunnan epäretroa rooliseikkailua Old School RuneScapessa

12.01.2019 klo 11.00 | Luettu: 1475 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Useampikin nettiroolipeli on tallustellut viime vuosina vähän ajassa takaisinpäin. Yksi isommista retroloikista löytyy RuneScape-morpin maailmoista, joka pamautti kuusi vuotta sitten linjoille oikein kunnon retroserverin Old School RuneScapen muodossa.

Pelikehittäjä Jagexin varastoista näet löytyi täydellinen backup RuneScape-morpin palvelimista, ja sehän innoitti porukan kunnon retrolämmittelyyn. Uusien RuneScape-kehittelyjen lisäksi firmassa perustettiin ihan oma ylläpito- ja kehitystiimi vanhan koulun morppaamiseen. Noin vuodelta Kivi peräisin olevaa roolipeliä on kehitetty sen retrouudelleenjulkaisun jälkeen aktiivisesti, ja nyt siihen on julkaistu jopa aivan oma, upouusi laajennuksensa, joka ei pohjaudu mihinkään aiemmin julkaistuun sisältöön.

Eli tarjolla on aivan uusia kaupunkeja, hirviöitä, tarinoita, seikkailuja, kaikkea. Jagex kutsuu Old Schooliaan uudeksi, eläväksi maailmaksi, joka houkuttelee pariinsa vanhojen konkarien lisäksi myös aivan uusiakin pelaajia. Onhan siinä kökköilyssä ja viilaamattomuudessa jokin oma viehätyksensä!

Old School RuneScape on julkaistu tietokoneversion lisäksi myös mobiililaitteille.

Lisätietoja: https://oldschool.runescape.com/

Kaupallinen alaviite: olethan jo tilannut Retro Rewind -retropelilehden?
Se onnistuu kätevästi täältä: https://retrorewind.fi/tilaa

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Se tulee ja nappaa s... Blondille taskukyyti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova