Tuorein sisältö

Blizzardin Chris Metzen jää eläkkeelle peliteollisuudesta

13.09.2016 klo 19.00 | Luettu: 2894 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Muun muassa Diablon, Overwatchin ja Warcraftien parissa työskennellyt pelisuunnittelija Chris Metzen on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle Blizzard Entertainment -peliyhtiöstä viettääkseen aikaa perheensä kanssa.

Blizzardin forumeille eilen julkaistussa viestissä Metzen kertoo käyttävänsä sanaa "eläke", koska hän ei aio työskennellä missään muussa peliyhtiössä tai aloittaa uusia projekteja.

"Nyt on aika hidastaa. Levätä. Maata sohvalla ja tulla lihavaksi. Tai lihavammaksi... Mutta vakavasti puhuen, keskityn nyt yhteen asiaan, joka merkitsee minulle enemmän kuin mikään muu koko maailmassa: perheeni. He ovat elämäni ydin ja iloni ja inspiraationi lähde.", Metzen kirjoittaa. "En ole koskaan ollut näin onnellinen."

Eläkkeestään huolimatta Chris Metzen aikoo jatkossakin esiintyä Warcraft-pelisarjan Thrallina, joka on vuosien varrella muodostunut hänelle varsin mieluisaksi rooliksi.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Miyamoto esittelee, ... Kojima nousi Sonyn l... >

Keskustelut (4 viestiä)

jpvpsfh

13.09.2016 klo 21.41 1 tykkää tästä

Noni vapautui työpaikka sinne vaan kaikki suomen surkimukset lähettämään cvtä niin loppuu tukien varassa juhliminen
lainaa
Realisti

14.09.2016 klo 07.55 3 tykkää tästä

jpvpsfh kirjoitti:
Noni vapautui työpaikka sinne vaan kaikki suomen surkimukset lähettämään cvtä niin loppuu tukien varassa juhliminen


Täällä ei tuilla juhlita, ellei ihonväri sitten satu olemaan vähän tummempaa.. ;)
lainaa
lerssi-erkki

14.09.2016 klo 13.00 1 tykkää tästä

Aikansa kutakin. Metzenin kulta-ajat ovat menneet ajat sitten. WoW tarinasta en osaa sanoa mutta esim. Diablo III oli tarinan puolesta aivan täyttä roskaa verrattuna esim. kakkoseen. Starcraft II myös aika pitkälti "no juu" osastoa.

Toivottavasti Blizzu palkkaa oikeita tarinankirjoittajia tilalle, vaikka toisaalta firmaa ei taida nykyään tarinalliset pelit edes kiinnostaa vaan ainoastaan E-sports yms. rutkuttelut.
lainaa
Kuruwin

Rekisteröitynyt 24.05.2014

14.09.2016 klo 13.16 1 tykkää tästä

Vaikea kuvitella että Warcraftin tarinan laatu oli Metzenin ansiota ottaen huomioon miten kamalan surkea se Metzenin kirjoittama Warcraft novelli oli. Voisi ennemminkin luulla että Blizzardin peleissä juoni on mennyt paskaan suuntaan juri Metzenin ansiosta.

Mutta tämä on vain mutu.
lainaa

Kirjoita kommentti


204


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova