Tuorein sisältö

Nintendo Direct paljasti Pokémon-julkaisut Switchille ja 3DS:lle

06.06.2017 klo 19.00 | Luettu: 1803 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Nintendo kertoi illan lyhyessä Nintendo Direct -presentaatiossaan Pokémon-sarjan uusista ja vanhoista tuulista. Luvassa on seikkailtavaa niin Switchillä kuin 3DS:lläkin.

Switch-kotikonsoli ei ole huhuista huolimatta ainakaan vielä saamassa perinteistä seikkailua, mutta luvassa on kuitenkin taskuhirviöiden temmellystä. Wii U:lla aiemmin nähty Pokkén Tournament kääntyy DX-lisänimellä varustettuna uusimmalle konsolille. Teos saapuu markkinoille syyskuun 22. päivä.

Pokkén Tournament DX tuo mukanaan uusia hahmoja, joista mainittaan Decidueye ja Croagunk. Varsinaista pelikuvaa päästään katselemaan E3:n yhteydessä.

Klassisempaa seikkailtavaa on luvassa Nintendo 3DS:lle. Jo aiemmin julkaistut Pokémon Sun ja Pokémon Moon saavat uudet versiot uusilla tarinakuvioilla. Ultra Sun ja Ultra Moon ilmestyvät marraskuun 17. päivä.

Ultra Sunin ja Ultra Moonin saapuminen Switchille on kuitenkin täysin mahdollista, vaikka Nintendo ehtikin jo kieltää asian. Pelit nimittäin listattiin Nintendon kotisivuille niin 3DS:lle kuin Switchillekin. Tosin erona on se, että kotikonsoliversion julkaisuajankohtaa ei listassa määritetty.

Nintendo kertoi Eurogamerille listauksen olleen täysi vahinko eikä merkki tulevasta julkaisusta.

V2.fi | Markus Mesiä
< WipEout Omega Collec... DiRT 4 suhasi vauhdi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova