Tuorein sisältö

Räiskintäsensaatio PlayerUnknown's Battlegrounds on tienannut jo 100 miljoonaa

25.06.2017 klo 18.00 | Luettu: 4593 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


E3:lla kuulimme nimen PlayerUnknown's Battlegrounds ja näimme itse Brendan "PlayerUnknown" Greenin kertomassa, että peli on tulossa konsoliyksinoikeudella Xbox Onelle. Vaikka pelin PC-versiokaan ei ole vielä valmis, ei silläkään huonosti mene, uutisoi Eurogamer.

"PUBG" saapui Steamin Early Accessiin maaliskuun lopulla ja nyt sen kehittänyt pelistudio Bluehole kertoo, että rahaa on kilahtanut kassaan jo 100 miljoonaa dollaria. Se on aikamoinen potti 70 hengen pelistudiolle. Peliä on myyty neljä miljoonaa kappaletta.

Eurogamer kertoo myös, että PUBG:n pelaajakunta on jakaantunut ympäri maailmaa: 24 prosenttia on amerikkalaisia, 19 prosenttia kiinalaisia, 6% Saksasta ja 6% Venäjältä - ja lähes saman verran myös Etelä-Koreasta sekä Japanista.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Seattlen poliisin om... Päivitetty: Huhuista... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

26.06.2017 klo 10.27

Tämä oli itselleni pitkään "se peli, jota ne aina pelaa Twitchissä", kunnes vaivauduin selvittämään nimenkin.
lainaa
pfdevhgwph

26.06.2017 klo 17.28

Tämä nimi luultavasti kuvastaa sitä miten idioottimaiseksi tavaramerkkisysteemi on mennyt. Halusivat varmasti jotain tyyliin Battlegrounds tai Warworld tai jotain semmoista mutta lakitupa uhkasi niin piti valita nimi joka kuulostaa ihan 2 euron p2w mobiilipelikloonilta kiinaregionista.

Aluksi tiesin vain nimen ja sen takia en ikinä kiinnittänyt mitään huomiota. Luulin että löytyy Google playsta ja premium-versio Steamista. Vasta nyt E3:n aikaan näin että vitsit tuohan on sellainen peli jonka jo kymmenen vuotta sitten halusi
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova