Tuorein sisältö

L.A.NOIRE palaa kuulustelemaan silminnäkijöitä neljällä eri tavalla

07.09.2017 klo 17.27 | Luettu: 4134 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Rockstar Games ilmoittaa, että rikosmysteeripeli L.A.Noire palaa markkinoille neljän uuden version voimin. Uutuuttaan hohkavin niistä on L.A.Noire: The VR Case Files, joka julkaistaan HTC Vive -virtuaalitodellisuusjärjestelmälle. Mukana on seitsemän alkuperäispelin rikostapausta.

L.A.Noiren PS4- ja Xbox One -versiot sisältävät kaiken DLC:n ja lisäksi niiden ulkoasua on viilattu. PS4 Pro:lla ja Xbox One X:llä rikoksia saa ratkoa myös 4K-resoluutiossa.

Yllättävin julkistus on ehkä pelin Switch-versio, jota on myös muunneltu laitteen ohjustimille sopivaksi, kallistamiset ja kosketusnäyttöhypistelyt mukaan lukien.




V2.fi | Manu Pärssinen
< Nintendon hylkäämää ... Forza-fanit huomio! ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

SeppoN

08.09.2017 klo 09.27

Blaah. Miksi keskinkertainen L.A. Noire? Eikö Rockstar todellakaan aio koskaan julkaista remasteroitua versiota Red Dead Redemptionista? :(

RDR Switchille olisi pakko-ostos. L.A. Noiren skippaan suosiolla.
lainaa
GabeWalker

Rekisteröitynyt 08.05.2017

10.09.2017 klo 04.25

Eikös Red Dead Redemption ollut aika väsynyt peli, korttipelaaminen saluunoissa oli ihan ok, mutta päähahmo oli aika spede. Mielestäni hyvä, ettei Switchille tule tällaisia keskinkertaisia pelejä. L.A Noire vaikuttaa ihan ok.lta, siinä saa sitäpaitsi ajaa autolla.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova