Tuorein sisältö

Final Fantasy -pomo kärvistelee Switch-puutteessa: ''Haluan säilyttää neutraaliuden''

10.09.2017 klo 11.00 | Luettu: 3708 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Final Fantasy XV kääntyy pian PC:lle, minkä jälkeen vain yksi on joukosta poissa. Pelin ohjaaja Hajime Tabata on vihjaillut teoksen mahdollisesta Switch-käännöksestä, mtuta mitään virallista ei ole kerrottu. Nyt Switch on kuitenkin päätynyt miehen huulille.

Tosin tavalla, joka naurattaa vaan ei lämmitä peliä odottavia. Syy on nimittäin sama kuin hirmuisella määrällä muitakin japanilaisia. Nintendo kun ei pysty hyvästä yrityksestään huolimatta toimittamaan konsoleita niin paljoa kuin olisi ostajia. Sikäläiset pelaajat jonottavat pelkästään osallistuakseen arvontaan siitä, kuka saa ostaa konsolin itselleen.

”En ole onnistunut ostamaan Switchiä.”

”Olen jo ostanut kaikki pelit. Minulla on Zelda, Mario Kart ja Splatoon. En vain ole saanut konsolia itselleni.”

Kotakun toimittaja kysyi Tabatalta luontevinta mahdollisuutta, eli asemansa hyödyntämistä. Puhelinsoitto Nintendon toimistoon lienisi tehokas keino asian hoitamiseen. Tämä ei kuitenkaan ole vaihtoehto.

”Olisin sen jälkeen velkaa heille, ja minun olisi pakko tukea Nintendoa. Haluan säilyttää neutraaliuden.”

Tabata on kuitenkin innostunut Switchistä. Jonkinlaista tukea lienee luvassa joka tapauksessa, mutta Final Fantasy XV:n kohtalo on vielä mysteeri. Tabata on toki kiusoitellut jo aiemmin toteamalla, että ”yhtiö on tuomassa teosta konsolille, jonka nimi kuulostaa lähes samalta kuin Twitch”.

”Se oli pelkkä vitsi. Siitäkään huolimatta emme ole sulkeneet mitään alustaa pois vaihtoehdoista. Switch on mielestämme erinomainen konsoli, ja olemme avoimia mahdollisuuksille sen suhteen. Jos sopiva tilanne tulee ja voimme tehdä konsolille jotain, teemme sen mielellämme.”

V2.fi | Markus Mesiä
< Steam suljettiin kok... Capcomin ja Marvelin... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

10.09.2017 klo 23.24 1 tykkää tästä

Pidetään nyt edes yksi konsoli tuollaisesta paskasta erossa. Kiitos.
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

12.09.2017 klo 16.16

Joni kirjoitti:
Pidetään nyt edes yksi konsoli tuollaisesta paskasta erossa. Kiitos.


Joo, älä osta Pleikkaa, pliis.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova