Tuorein sisältö

GTA Onlinen nopein auto selvisi - voittajaksi päätyi todellinen yllättäjä

17.09.2017 klo 17.00 | Luettu: 8146 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


GTA Onlinen autovalikoimassa on yli 400 kärryä, vaan toistaiseksi on ollut epäselvää, että mikä on niistä nopein. Kysymykseen on saatu viimein ratkaisu.

Autopeleihin hurahtanut Adam ”Broughy” Brough halusi selvittää autojen todellisen paremmuuden. Verkossa aiemmin olleet tiedot kun eivät pitäneet lainkaan paikkansa.

”Näin paljon väärää tietoa pelin parhaiksi väitetyistäautoista.”

Ongelmana oli mittausvälineistö, sillä autoja ei oltu vertailtu tasapuolisissa olosuhteissa. Broughy rakensi testiään varten oman radan, jossa oli tasapuolisesti suoria ja mutkia. Rataa piti kurvata tarkkaa tulosta varten jopa 50 kertaa.

Pelin nopein auto on yllättävä. Vikkelimmäksi on osoittautunut Elegy RH8, joka tarjotaan pelaajille ilmaiseksi. Aukaisemiseen vaaditaan tosin hahmon liittäminen osaksi Rockstar Social Clubia.

”Olin shokissa. Ihmisten oli todella vaikea hyväksyä sitä. Monet väittivät urheiluautoja paremmiksi aina siihen asti, että he yrittivät rikkoa kierrosaikani.”

Broughy kertoo jatkavansa autojen testaamista, sillä Rockstarin rahakoneen toiminta ei miestä pahemmin miellytä.

”GTA:n autojen hinnat ovat nousseet, joten testaamiseni auttaa ihmisiä päättämään mikäli ne ovat rahan arvoisia hankintoja. En ole Rockstarin tyylin suurin fani sen suhteen, kuinka peli on suunniteltu rahankäyttöä varten yleisen käyttömukavuuden kustanuksella. Jos siis voin auttaa pelaajia välttämään rahojensa tuhlaamista oikeassa elämässä tai pelissä niin olen iloinen.”

Asiasta uutisoi Kotaku.

V2.fi | Markus Mesiä
< Rovio teki historial... Battlebornin taru al... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

cndbvowhrgwi

17.09.2017 klo 19.30

Eli peli ei ole P2W ja kaikki ulina (myös videon tekijän) osoittautui turhaksi?
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

18.09.2017 klo 07.00 2 tykkää tästä

Peli on Play to Win -periaatteella toimiva.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova