Tuorein sisältö

For Honor saa uutta sisältöä ja ilmaisen viikonlopun

03.11.2017 klo 17.00 | Luettu: 1028 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Ubisoftin For Honor on ehtinyt jo kunnioitettavaan ikään, sillä teoksen neljäs kausi käynnistyy parin viikon kuluttua. Kolmannen sesongin päätösvihellys ja neljännen aloitus tapahtuu marraskuun 14. päivä. Samalla taistoihin änkeytyy kaksi uutta sankariluokkaa.

The Order & Havoc -päivitys tuo mukanaan Aramushan ja Shamanin. Näistä ensimmäinen on samuraihenkinen soturi, kun taas Shaman luottaa salamannopeaan salamurhaamiseen viikinkien riveissä.

Hahmot ovat avattavissa kausipassilla heti 14. päivä. Muut joutuvat odottamaan viikon verran, jonka jälkeen soturit voi avata pelin sisäisellä Steel-valuutalla. Mammonaa uppoaa 15 000 yksikön verran per taistelijanuppi.

Sotureiden lisäksi tarjotaan uutta pelimuotoa. Offerings-niminen tila on 4vs4-mäiskettä, jossa molemmat joukkueet pyrkivät viemään uhrilahjojaan omalle alttarilleen.

Luvassa on toki myös uusia varusteita, minkä lisäksi vastaisuudessa on mahdollisuus pitää mukanaan neljää teloitustaitoa kerralla. Ranked Dominion -pelitila saapuu myöhemmin neloskauden aikana.

Mikäli For Honor on aiemmin jäänyt kokematta, voi peliä kokeilla ilmaiseksi viikon kuluttua viikonloppuna. Peli on pelattavissa ilmaiseksi 9.-11.11.


V2.fi | Markus Mesiä
< Xbox One X saapui - ... Switch saa lonkeroma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova