Tuorein sisältö

Videoennakossa Sea of Thieves - piraatit verkkomerellä

02.02.2018 klo 17.00 | Luettu: 2075 kertaa | Teksti: Jukka O. KauppinenAvoimen maailman verkkopelattava merirosvoseikkailu Sea of Thieves on kutittanut yarrrr-meiningistä ja rommipulloista tykkäävien pelaajien mielikuvitusta vahvasti parin vuoden takaisesta ensiesittelystään lähtien. Että monen ihmisen miehittämillä purjelaivoilla nettiseikkailemaan, piratisoimaan ja tykittelemään muiden ihmisten laivoja? No perskules, mikä ettei!

Eikä se ennakkoversionakaan ihan hullummalta tuntunut. Ruoriin tarttui Juho Anttila, joka nyt näyttää meille miten homma toimii.

Videoennakon lisäksi V2.fi:n on tulossa myös perinteisempi tekstiprevikka, joten silmät auki, tätä herkkua on luvassa vielä lisääkin!

Checkpoint TV esittää: Sea of Thieves

(C) 2018 Mediapalvelut
Yhteistyössä: https://www.v2.fi/Arvostelija: Juho Anttila
Spiikki & toimittaja: Jukka O. Kauppinen
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku / Mika Hyvönen, XWD, Kraku

Kysymyksiä tai palautetta? Jätä kommentti tai lähetä sähköpostia osoitteeseen contact [ a t ] checkpoint-tv [ d o t ] fi

Lisää Extra Life -videoita
Checkpoint TV | Facebook
http://www.checkpoint-tv.fi/

Sea of Thieves

Tekijä / julkaisija: Rare / Microsoft
Alustat: PC, Xbox One
www.seaofthieves.comV2.fi | Jukka O. Kauppinen
< PlayStation 4 porhal... Toinen mielipide: An... >

Keskustelut (2 viestiä)

epwighgnvoi

02.02.2018 klo 21.32 1 tykkää tästä

perseilijät kuuluvat merirosvoiluun, elikkäs tää voi olla yhtä hyvä kuin L4D, joka myös tuntui oikealta juuri silloin kun se yksi mäntti sekoaa, lyö mua ja juoksee rynkky tanassa jonnekin kulman taakse, ja hetken päästä kuuluu huutoa ja löytyy ruumis
lainaa
make

02.02.2018 klo 22.43 3 tykkää tästä

Jälleen yksi moninpeli tusinamoninpelien joukossa, jonka taival päättyy kuin kanan lento pelaajien kaikotessa. Eipä sillä, näyttää melko tylsältä peliltä muutenkin tyhjyyttä kumisevan maailman kera.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova